Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από Δευτέρα σε διαρκή επίσχεση εργασίας οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ


Θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους από Δευτέρα οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ υπό την μορφή επίσχεσης εργασίας.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο «Πρακτορείο 104,9fm», ο πρόεδρος των εργαζομένων, Δημήτρης Τσερμενίδης, αυτό αποφάσισαν στη συνεδρίασή τους σήμερα οι εργαζόμενοι του Οργανισμού. Υπενθυμίζεται ότι σήμερα δεν κυκλοφορούν λεωφορεία στους δρόμους, ενώ καθ' όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ θα βρίσκονται κανονικά στις θέσεις τους.

Παράλληλα σκληρή απάντηση στον πρόεδρο του συνδικάτου εργαζομένων του ΟΑΣΘ δίνει με επιστολή του ο υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης.

Ο Χρήστος Σπίρτζης μεταξύ άλλων αναφέρει ότι υπάρχει αγαστή συνεργασία διοίκησης και του προέδρου των εργαζομένων, καθώς και για εθισμό του Οργανισμού στη χωρίς έλεγχο ικανοποίηση των πρόσθετων διεκδικήσεων του. Ο κ. Σπίρτζης ξεκαθαρίζει ότι έχουν εισπραχθεί από τον ΟΑΣΘ στο ακέραιο όλες οι αντισταθμιστικές καταβολές (επιχορηγήσεις) μέχρι και τον Αύγουστο 2016.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.