Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το πρώτο γήπεδο στον Νομό με πλαστικό χλοοτάπητα στα Γιαννιτσά (φωτο)


Άρχισαν τα έργα, με την έγκριση και συμβολή του Δήμου Πέλλας, για την τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα στο γήπεδο της Αθλητικής Ακαδημίας Γιαννιτσών (ΑΑΓ).

Η Ακαδημία φρόντισε για την προμήθεια του πλαστικού χλοοτάπητα, την μεταφορά του (κάθε ρολός ζυγίζει 1,5 τόνο), την τοποθέτηση του με όλα του τα εργασιακά έξοδα, ενώ ο δήμος ανέλαβε την δημιουργία υποδομής στο γήπεδο για να τοποθετηθεί ο πλαστικός χλοοτάπητας. 

Η ΑΑΓ δεν θα περιμένει να τελειώσει το έργο για να ευχαριστήσει τους γονείς που συνέβαλαν στην κάλυψη των εξόδων, τους φίλους χορηγούς που μας στηρίζουν και τον Δήμαρχο Πέλλας κ. Γρηγόρη Στάμκο για την βοήθεια που προσφέρει.

Για την Αθλητική Ακαδημίας Γιαννιτσών (ΑΑΓ) 
Σάββας Παπαδόπουλος
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Σε δημοτικο χωρο πλουτιζουν ιδιωτες με χρηματα των δημοτων που απαγορευεται η ελευθερη εισοδος...
    Τι δεν καταλαβαινετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΡΗΣΤΟ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ. ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ Α-ΜΠΑΛΟΣ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΑ 50 ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΤΕ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ. ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ: ΕΣΥ ΣΑΒΒΑ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ; Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ ΑΣ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ !!!

      Διαγραφή
    2. Πέρσι το καλοκαίρι πήγα για τρέξιμο σε αυτό το γήπεδο. Ένας ευτραφης και αγενής κύριος που ήταν υπεύθυνος για το κούρεμα του χορτου μ
      ε άγριο τρόπο μου είπε να φύγω από τον ιδιωτικό χώρο.

      Διαγραφή
  2. Καλά βρε ανενημέρωτε, στην Αριδαία δεν έφτιαξαν οι άνθρωποι 5x5 και ακαδημία με συνθετικό χλοοτάπητα;;; Σάββας Παπαδόπουλος... δεν υπάρχουν λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.