Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απών ο Δήμαρχος Αλμωπίας από την ανοιχτή συζήτηση για το αποχετευτικό (βίντεο&φωτο)


Πραγματοποιήθηκε απογευματινές ώρες χθες στο «Δασάκι» Αριδαίας,  η προγραμματισμένη ανοιχτή συζήτηση του Συλλόγου Μηχανικών και Εμπόρων Αλμωπίας, με θέμα τα προβλήµατα που δημιουργούνται από την κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου στην πόλη της Αριδαίας. 

Αν και προσκλήθηκαν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες, αλλά κυρίως ο Δήμαρχος Αλμωπίας, δεν θεώρησε σκόπιμο να πάρει μέρος στη συζήτηση και να δώσει απαντήσεις για ένα μείζον θέμα που ταλαιπωρεί τους κατοίκους της Αριδαίας. 

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα ερωτήματα και τους προβληματισμούς που διατυπώθηκαν για το έργο και ελπίζουμε έστω και τώρα οι αρμόδιοι να δώσουν τις ανάλογες απαντήσεις:

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. Ο Δήμαρχος μονο εφέ είναι.άντε θα τελειώσει η θητεία του και μετά θα κάτσει στα Α... τ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ότι πήγαν μόνο 10 άνθρωποι στην πολυδιαφημισμένη τους συνάντηση, οι 5 απρόθυμα, δεν τους λέει κάτι; Δεν τους λέει τίποτε; Έφερε η Μελίτα τον άντρα της και τον κολλητό της, ο Νίκος το συμβούλιο του κι αλλους 5 παρακαλώντας. Ο κόσμος δεν είναι ούτε χαζός ούτε αδιάφορος και δεν ήρθε. Απλά σας έχει πάρει χαμπάρι οτι κάνετε πολιτική. Με στόχο να παρουσιάζεστε ως αυθεντίες αυτοπροβάλεστε δημιουργώντας αντιπολιτευτικά ερίσματα. Γιατί δε βγαίνετε ξεκαθαρα απέναντι για να παίρνετε και τις απαντήσεις; Αυτό το "και με το χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα" δεν είναι τίμιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραίος είσαι ρε μεγάλε.... και τι σημαίνει αυτό που λες εδώ η κεντρική πολιτική εξουσία μας έχει πάρει τα σόβρακα και τα δικά σου και φύλλο δεν κουνιέται...ωραία λογική μπράβο πάμε πολύ μπροστά. οι κυβερνώντες οφείλουν να ακουν και να απαντάν σε κάθε πολίτη

      Διαγραφή
    2. Αλλη μια νικη του δημαρχου. Μεγαλος ηγετης. Γυμναστηριο φωτογραφηση πανηγυρι. Που να βρεθει χρονος για τον πολιτη.

      Διαγραφή
    3. Πολυδιαφημισμένη δεν ήταν σίγουρα...το μπίνοςnews το έθαψε και όσοι παίρνουν εντολές από Δήμο. Μπράβο στα site που το πρόβαλλαν και κρίμα που ο κόσμος τρώει κουτόχορτο μέσω social media. Μάλλον είμαστε πρόβατα τελικά και καλά μας κάνουν.

      Διαγραφή
    4. Εντάξει λοιπόν δεν κάνουν οι μηχανικοί δεν κάνουν και οι έμποροι .Ας μείνουμε με τους καβατζομενους κλαρινογαμπρους και δασκάλους που δεν έχουν να χάσουν το μηνιατικο ας μην ακούσουμε τους μηχανικούς !

      Διαγραφή
  3. Eπιτέλους μάθαμε κάτι σχετικό με αυτή τη χθεσινή,σημαντική συνάντιση. Ψάχνοντας σήμερα στο FB διαπιστώνει κανείς σιωπή και συγγνώμες, επί της ουσίας μόλις τώρα από εσάς μάθαμε κάτι. Τι συμβαίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mia erotisi oloi aytoi stin foto ti rolo paizoun giati vlepo atoma pou exou joflisi politika kai prospa8oun me ka8e tropo na eina stin epikerotita den exoun katallavi oti o kosmos tis almopias tous exei valis stin akri exoun pe8ani politika ftani

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γίνε σαφέστερος βρε ποιητή,ποιόν ενοείς αλλά και είσαι

      Διαγραφή
    2. EΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΒΛΕΠΩ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΑΝΕ ΑΠΛΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΡΥΦΤΟ.

      Διαγραφή
  5. ηλιθιότητα στο φουλ είστε και εργοτεχνητες κιόλας και λέτε παπαριες όλοι από εκεί έχετε πάρει έργα και τα κάνατε σαν τα μούτρα σας...
    αρπα κόλα..
    αλλά και από την άλλη έχετε τα δικιά σας γιατί δεν ειρθε κανένας εκπρόσωπος από Δήμο και εταιρεία...
    ούτε ΜΠΙΝΟΣ ΝΙΟΥΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσείς κύριε κοφτερε ως δημοτικός σύμβουλος γιατί δεν βάλατε μια βανα?
    το ίδιο και εσείς κύριε τελετή Νίκο ως διευθυντής ΔΕΥΑ που ήσασταν παλιότερα....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. με τρεις υδραυλικούς που έχει μόνο η ΔΕΥΑ τι να πρώτο κάνει? Βανες στην αριδαια να βάλει η βλάβες να κάνει σε 42 δημοτικά διαμερίσματα... εεε?
    Ένας παλιός υπάλληλος ΔΕΥΑ από πενταμηνο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αφηστε την μικροπολιτικη.η Αριδαια εχει γινει μπαχαλο,ερχεται χειμωνας,σκεφτεστε τι λακουβες θα δημιουργηθουν με τις βροχες?πρεπει αμεσα στα τμηματα που εχουν τελειωσει να γινει ασφαλτοστρωση.
    ΔΗΜΑΡΧΕ σε ψηφισα και το εχω μετανιωσει,χαθηκες,αλλα περιμεναμε αλλα φανταζοσουν.κοψε τις δημοσιες εμφανισεις και τα φρουφρου και ασχολησου πραγματικα με το εργο σου .Δες τις φωτο απο τις προεκλογικες σου εμφανισεις και δες πως βγαινεις τωρα.Γερασες πριν την ωρα σου.Αριδαια δεν ειναι μονο το κεντρο και τα Λουτρα.Η Αλμωπια σε χρειαζεται οσο ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.