Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης από τον σύλλογο πολυτέκνων "Άγιος Στυλιανός" Γιαννιτσών


Ο σύλλογος πολυτέκνων γονέων Γιαννιτσών και περιφέρειας  ‘’Άγιος Στυλιανός’’ πραγματοποίησε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου την Δευτέρα  31/10/2016 και ώρα 17:30 σε συνεργασία με τη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α  Πέλλας τελετή βράβευσης αριστούχων μαθητών γυμνασίων-λυκείων, επιτυχόντων σε Α.Ε.Ι – Τ.Ε.Ι και  νέων πολυτέκνων μητέρων.

Μεγάλος χορηγός η Ι.Μ.M Βατοπεδίου Aγίου Όρους. Κεντρικός ομιλητής ο Πανοσιολογιότατος Καθηγούμενός  της Αρχ. Γέροντας Εφραίμ, ο όποιος παρέδωσε φάκελους με χρηματικό ποσό και ευλογιές σε 107 αριστούχους , 53 φοιτητές και 11 μητέρες.
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας π.Ιωήλ.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ.Στάμκος Γρ., ο πρώην υπουργός και βουλευτής κ.Καρασμάνης Γ. , ο πρόεδρος του Δημ.Συμβ. κ.Πασσαλής Χρ. , ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π κ.Φάκας Απόστολος, οι κ.αντιδήμαρχοι, ιερείς και πλήθος κόσμου σ’ένα κατάμεστο πραγματικά αμφιθέατρο.
Ιδιαίτερη τιμή αποτέλεσε η παρουσία των πρόεδρων συλλόγων πολυτέκνων : Θεσ/κης κ.Θεοτοκάτου Ερωτόκριτου ( εκπροσώπου της Α.Σ.Π.Ε), Καβάλας κ.Βοϊδη Ι., Βόλου κ.Πράππα Σουλτάνας, Χαλκιδικής κ.Ιφιγένειας Κυριακού, Βεροίας κ.Μουρτζίλα Στέργιου, Εδέσσης κ.Αποστολίδη Αθ. και Κιλκίς κ.Ανανιάδη Κων/νου.
Ο κ.Κνης Αθανάσιος, ιδιοκτήτης της εταιρίας παιδικών  ρούχων ‘’ENERGIERS’’ παρέδωσε σε 55 ΄΄πρωτάκια΄΄ σχολικές τσάντες και δωράκια.
Συμμετείχαν η παιδική και εφηβική χορωδία του Ι.Ν Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών με τη χοράρχη τους κ.Ηλιάδου Σοφία.
Με  αφορμή την επικείμενη εορτή της πολύτεκνης οικογένειας την Κυριακή 6 Νοεμβρίου ο Πρόεδρος τόνισε επιγραμματικά το δημογραφικό κατήφορο της   χώρας , παρουσίασε ένα ‘’διεκδικητικό πλαίσιο’’ ευχαρίστησε τους χορηγούς,το Δήμο για την αμέριστη βοήθειά του, το Γ.Εφραίμ και όλους όσους βοήθησαν και παρευρέθησαν στην εκδήλωση.      



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.