Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δυνατότητα καταβολής οφειλών ΟΓΑ σε 12 δόσεις



Τη δυνατότητα να καταβάλουν οι ασφαλισμένοι του ΟΓΑ οφειλόμενες εισφορές του 2016 τμηματικά και όχι σε μία δόση, δίνει πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση που ψηφίστηκε στη Βουλή, όπως επιβεβαιώνει με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Εργασίας. Για το θέμα παρέθεσε λεπτομέρειες και ο Υφυπουργός Εργασίας κ. Τ. Πετρόπουλος. Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του, οι ασφαλισμένοι θα μπορούν να καταβάλουν οφειλόμενες εισφορές σε 12 δόσεις και όχι σε μία όπως ίσχυε πριν την ψήφιση του νόμου.
«Συγκεκριμένα: για πρώτη φορά με τον πρόσφατο νόμο που ψηφίστηκε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο θεσμοθετήθηκε η δυνατότητα μερικής καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών. Η δυνατότητα δηλαδή των ασφαλισμένων, στις περιπτώσεις που για κάποιο διάστημα αδυνατούν να καταβάλλουν το σύνολο των ασφαλιστικών τους εισφορών, να καταβάλλουν ένα ποσό που οι ίδιοι θα επιλέξουν, ώστε να μην υπόκειται το σύνολο σε προσαυξήσεις αλλά μόνο το μέρος εκείνο που δεν έχει καταβληθεί. », αναφέρει ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας.
Στην ίδια ανακοίνωση το Υπουργείο υπεραμύνεται της κυβερνητικής πολιτικής ενώ επιτίθεται στη ΝΔ για τη στάση της απέναντι σε πρωτοβουλίες που διευκολύνουν, όπως υποστηρίζει, τους πολίτες.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.