Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Moίρασαν δώρα σε μικρά παιδιά τα στελέχη της ΝΔ στην Πέλλα (φωτο)



Σε μια όμορφη Εορταστική κίνηση – δράση προχώρησε η ΔημΤο Πέλλας σε συνεργασία με την ΝοΔΕ Πέλλας. Την ώρα που οι κυβερνητικοί βουλευτές του Σύριζα στην Πέλλα αλληλοσπαράζονται κατηγορώντας ο ένας των άλλον, η ΝΔ κάνει βήματα μπροστά βγαίνοντας από τα στενά πολιτικά δρώμενα, κάνοντας πράξη το εορταστικό μήνυμα των Θεοφανίων. 
Στελέχη της ΔημΤΟ και ΝοΔΕ Πέλλας επισκέφθηκαν την Πέμπτη παραμονή των Θεοφανείων, το Γ.Ν. Γιαννιτσών και ειδικότερα την παιδιατρική κλινική και μοίρασαν δώρα στους μικρούς ασθενείς που νοσηλεύονταν τις Άγιες αυτές μέρες. Με ενθουσιασμό παιδιά και γονείς υποδέχθηκαν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και τους ευχαρίστησαν για την ευγενική αυτή πράξη.
Την δράση στήριξαν με την παρουσία τους εκτός από τον Πρόεδρο της ΝοΔΕ Πέλλας, Αθανάσιο Γίδαρη και τον Πρόεδρο της ΔημΤΟ Πέλλας Λύσανδρο Αμιτζόγλου οι:
Διονύσης Σταμενίτης, πρ. Βουλευτής και μέλος της ΠΕ, Δάνης Τζαμτζής, πρ. Βουλευτής,
Νίκος Θωμαίδης, μέλος ΠΕ και μέλος ΝοΔΕ Πέλλας, Θεμιστοκλής Δαμάκης, Τομεάρχης Πέλλας, Αστέριος Αντωνίου, Πολιτευτής και πρ. Πρόεδρος ΝοΔΕ, Λάκης Βασιλειάδης, Περιφ. Σύμβουλος και πρ. Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Πέλλας Κωνσταντίνος Μπαρμπαγιάννης, υπευθ. Τομέα Δικαιοσύνης ΝοΔΕ Πέλλας, Κυριάκος Τσολακούδης, υπευθ. Τομέα κοινωνικής πρόνοιας ΝοΔΕ Πέλλας, Κωνσταντίνος Ρεμπετσιώτης, μέλος ΝοΔΕ Πέλλας και Τομεάρχης Καστοριάς Δημήτριος Σιδηρόπουλος, μέλος ΔημΤΟ Πέλλας Θωμάς Σεβαστιάδης, μέλος ΔήμΤΟ Πέλλας

ΝοΔΕ Πέλλας
Τομέας Επικοινωνίας


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

17 comments:

  1. Θα εκτιμούσα την ενέργεια αυτή ,αν δεν φωτογραφιζόσασταν να να σας δούμε!!!Αυτο αν δεν κάνω λάθοε λέγεται φσρισαισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξιότιμοι κύριοι Βουλευτές, στελέχη κομμάτων κ.τ.λ, πραγματικά ντρέπομαι για τα δελτία τύπου σας τα οποία αποσκοπούν και μόνο στην προβολή σας. Δείξτε έμπρακτα ότι είσαστε κοντά στα παιδιά στους ασθενείς στα ΑΜΕΑ ζητώντας την κατάργηση του μισθού των βουλευτών, δημάρχων, αντιδημάρχων, προέδρων οργανισμών κτλ. Η κοινωνία δεν αντέχει άλλο, αυτοκτονίες, κατάθλιψη, σκυθρωποί άνθρωποι που τα κυβερνά η ΚΑΜΟΡΑ των πολιτικών με συνενόχους αυτούς που έχουν οριστεί για τον έλεγχο τους. Ν.Δ. , ΣΥΡΙΖΑ , ΠΑΣΟΚ , ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΜΑΓΚΕΣ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ. ο κοσμάκης έχει παγώσει εεεεεεεεεεε, εσείς ζεσταθήκατε με φωτο, και νομίζετε ότι κάνατε το χρέος σας. Ο θεός σας βλέπει εεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eκαναν το σκατο- παξιμαδι για να μαζεψουν τα χρηματα για τα δωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτοί όλοι είναι υπόλογοι για τη χρεωκοπία της χωρας.Η παραταξη τους διακυβερνησε πολλά χρόνια και όλοι αυτοί έφαγαν με χρυσά κουτάλια.Όσο και να θέλουν κάποιοι δεν ξεχνάει ο λαουτζίκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αν απο ολους οσους διαβασαν αυτη την αναρτηση βρεθηκαν μονο τρεις σκ@τοψυχοι σαν εσας τοτε ολα καλα.
    ετσι κι αλλιως δεν ειναι υποχρεωτικο ολοι να αρεσουν σε ολους και να ειστε σιγουροι εσεις οι τρεις δεν πρεπει εσεις να ψηφισετε ΝΔ μπορειτε να ψηφισετε Τσιπρα η Σωρρα, αυτο σας αξιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περαστικός είσαι φουκαρα ε φουκαρα είσαι κι εσύ ένας που ευθύνεται που η ΝΔ έγινε νουδουλα και είσαι ευχαριστημένος ερε φουκαρα

      Διαγραφή
    2. 11&11 εάν πιστεύεις ότι η κατάντια αυτής της χώρας, η εξαθλίωση του ελληνικού λαού, η χούντα που επικρατεί, "σωπαίνω, ακούω ,βλέπω", αλλιώς δεν έχει, θα σου πατήσουμε το κεφάλι, η πολυνομία χωρίς δικαιοσύνη, η ψήφιση νόμων εναντίων των Ελλήνων, το ξεφτίλισμα μας πανευρωπαϊκά σε θέματα δικαιοσύνης και παρεμβάσεων, το κατάγγειλε και ο αρχηγός σου, Μητσοτάκης, τότε πίστευε ότι είμαστε ότι θέλεις. Κατεβείτε στους δρόμους, σηκώστε τον κόσμο η Ελλάδα υποφέρει, τότε θα σας ακολουθήσουμε όχι με δελτία τύπου όχι με φωτογραφίες.

      Διαγραφή
  6. Προς 11:11 Ασε τον κομματικό σου φανατισμό και πες μας ειλικρινά.Η πράξη αυτή δείχνει αυθόρμητη προσφορά αγσπης ή υποκριτική ενέργεια.Οτι κάνει το κόμμα μας δεν σημαίνει ότι πρέπει να το επικροτούμε.Το μυαλο το εχουμε για σκεπτόμαστε και οχι να δεχόμαστε άβουλα ότι μας πασάρουν σαν φανατισμένοι τζιχαντιστές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οι τρεις τελικα παρεμειναν τρεις... αρα ολα καλά !
    ειναι κατανοητο να υπαρχουν τρεις ηλίθιοι αναμεσα σε 100-200

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενας είναι όχι τρις!!΅!

      Διαγραφή
    2. και εσύ ο αρχηγός, ο ένας και μοναδικός ΠΑΝ ηλίθιος

      Διαγραφή
    3. Βρε ένας έιναι ξέρεις εσύ.......

      Διαγραφή
    4. Ο θόδωρσς δεν έδωσε κάποιο δώρο ;Δεν περνουμε μόνο αλλά και δίνουμε !!!

      Διαγραφή
  8. Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΝ ΦΑΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΑΝΕ ΔΩΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΝΟΔΕ ΠΕΛΛΑΣ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΛΟΙ ΕΝΟΩ ΟΛΟΙ. ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΓΩΝΑΣ. ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αγαπητοί συμπατριώτες, εαν δεν φταίει το πασοκ και η ΝΔ για το καταντημα της χώρας ,τότε πιός φταίει? ο καιρός ? είναι ακόμα θέμα προς συζήτηση αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.