Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μηδενίζεται ο ΑΡΗΣ Λιπαρού - Κατακύρωση αγώνα υπέρ της ΠΝ Κρύας Βρύσης



Δείτε την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣ Πέλλας, που αφορά τον ποδοσφαιρικό αγώνα  ΑΡΗΣ Λιπαρού - ΠΝ Κρύας Βρύσης, ο οποίος είχε διακοπεί στο 75΄στις 12 Φεβρουαρίου, στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας:

Βάσει των διατάξεων του Πειθαρχικού Κώδικα και του Κ.Α.Π. της Ε.Π.Ο., κατακυρώνεται ο αγώνας πρωταθλήματος της Β ερασιτεχνικής κατηγορίας (2ος όμιλος) της 12-2-2017 μεταξύ των ομάδων ΑΡΗΣ ΛΙΠΑΡΟΥ-Π ΝΕΟΛΑΙΑ Κ ΒΡΥΣΗΣ, με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρεις (3) υπέρ του σωματείου Π ΝΕΟΛΑΙΑ Κ ΒΡΥΣΗΣ, μηδενίζεται η ομάδα του σωματείου ΑΡΗΣ ΛΙΠΑΡΟΥ και αφαιρούνται από τον βαθμολογικό πίνακα που μετέχει τρείς (-3) βαθμοί, επίσης αφαιρούνται δύο (-2) βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2017/18. 

Επιβάλει στο σωματείο ΑΡΗΣ ΛΙΠΑΡΟΥ, ποινή στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του όταν είναι γηπεδούχος για  μία (1) αγωνιστική ημέρα από κάθε επίσημο αγώνα πρωταθλήματος ή κυπέλλου, για όσα σε βάρος του αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φ.Α. της 12-2-2017, μεταξύ των ομάδων ΑΡΗΣ ΛΙΠΑΡΟΥ-Π ΝΕΟΛΑΙΑ Κ ΒΡΥΣΗΣ.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Αντωνιου πανε να παρεις την ψηφο του Δεμερτζη και οχι του Λιπαρου του χρονου στις εκλογες της Ενωσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το λιπαρο εφτεγε φιλε μου.ναμαστε δικαιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. SE TI EFTAIGE RE FILE POY DIAMARTIRI8IKAN OI PODOSFERISTES GIA KOKINI KARTA KAI O DEMERTZIS APOXORISE STA APODYTHRIA NASE SIGOYROS OTI KAPOIOI ALLOI FTAINE 8A ER8EI I ORA POY 8A TOYS TIMORISOYME KI EMEIS

      Διαγραφή
  3. Arh Arh tha tsimpisis kati kai fetos mallon gia ..... to kovo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.