27.3.17

Σε σταυροδρόμι Βουλής- Δημαρχίας η Έφη Αχτσιόγλου



Η Έφη Αχτσιόγλου, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Γιώργος Χουλιαράκης βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι με τους δανειστές έχοντας διανύσει διαφορετικές διαδρομές, ωστόσο και οι τρεις κάνουν σχέδια για την επόμενη ημέρα.

Σε ότι αφορά την συντοπίτισσά μας υπουργό Εργασίας, το «Έθνος της  Κυριακής» σε χθεσινό δημοσίευμα για τους τρεις παραπάνω πολιτικούς σχετικά με τα μελλοντικά πολιτικά τους σχέδια, την χαρακτηρίζει… «παιδί –θαύμα»! 

Στο ρεπορτάζ γίνεται μια σύντομη παρουσίαση της Έφης Αχτσιόγλου, για την οποία η εφημερίδα υπενθυμίζει ότι γεννήθηκε στα Γιαννιτσά το 1985, σπούδασε στη Νομική Θεσσαλονίκης και έκανε διδακτορικό στο Εργατικό Δίκαιο. Επίσης ο συντάκτης του ρεπορτάζ υπενθυμίζει ότι η Έφη Αχτσιόγλου δεν επέστρεψε στα Γιαννιτσά δίπλα στον δικηγόρο πατέρα της, αλλά από την Θεσσαλονίκη ταξίδεψε στις Βρυξέλλες ως επιστημονική συνεργάτιδα της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. 

Από διευθύντρια του υπουργικού γραφείου του Γιώργου Κατρούγκαλου και από τον τελευταίο ανασχηματισμό ως υπουργός Εργασίας, συνεχίζει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην διεκδίκηση των εργασιακών κεκτημένων.

Το καλύτερο όμως αναφέρεται παρακάτω: 

«Είναι ήδη μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, πολύ κοντά στους «53+» του Ευκλείδη Τσακαλώτου και οι πληροφορίες αποκαλύπτουν ότι, αν δεν είναι υποψήφια βουλευτής μέχρι το 2019, τότε θα είναι το πιθανότερο υποψήφια Δήμαρχος Θεσσαλονίκης- άλλωστε η πολυσυζητημένη υποψηφιότητά της το 2014 σκόνταψε πάνω στον ισχυρό τοπικά του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλο Μηταφίδη…».

Μόνο που η καλή εφημερίδα δεν αναφέρει, αν η Εφη Αχτσιόγλου είναι τελικά υποψήφια βουλευτής, σε ποια εκλογική περιφέρεια θα είναι; Στην Α΄ Θεσσαλονίκης, στην Α΄ ή Β΄ Αθήνας, σε εκλόγιμη θέση το ψηφοδέλτιο Επικρατείας  ή … στην Πέλλα;


2 σχόλια:

  1. Ετσι η συντοπιτισσα μας Εφη,παιδι του "κομματικου" σωληνα,βρεθηκε απο το πανεπιστημιο στις Βρυξελλες! Το κοριτσι "θαυμα",πριν καλα-καλα απογαλακτισθει, τσουπ , σε υψηλη πολιτικη πολυθρονα!δεν χρειαστηκε να γνωρισει το πολιτικο κουρμπετι, ουτε χρειαστηκε να ζημωθει με τους προλεταριους της εργατιας,να εφαρμοσει τις γνωσεις του Εργατικου Δικαιου εναντιον της εκμεταλλευσης του καπιταλισμου προς τους ολοενα και πιο φτωχοποιημενους εργατες. Δυστυχως για την Εφη μας δεν διαβασε ποτε το "πρωτο σκαλι" του Καβαφη, η μαλλον δεν χρειαστηκε να το κατανοησει! Αυτοι οι Συριζαιοι,με την ψευτοαριστερη ταυτοτητα τους,η σημερινη αριστερη νομενκλατουρα ,νεο αποκυημα της Αστικης ταξης ,που αποτελουν οργανωτικα και τον ιδεολογικο πυρηνα ,του παλιου Συνασπισμου ,βολεμενοι ανεκαθεν σε ακριβοπληρωμενα ,κρατικοδιαιτα ,επαγγελματικα ποστα, δηλωνουν Αριστεροι ,οχι γιατι ειναι Κομμουνιστες,αλλα διοτιν τους βαραινει ,η μαλλον τους στιγματιζει το αριστερο οικογενειακο παρελθον ,λογω του μπαμπα,του παππου,που εξοριστηκε στην Μακρονησο!!! Και μαλιστα ειναι και φανατικοι Αθεοι για να δειξουν την ιδεολογικη τους μαγκια,ετσι που να ξεχωριζουν απο τους υπολοιπους Δεξιους Αστους! Αυτοι λοιπον οι ψευτοαριστεροι κουλτουριαρηδες θα ερχονταν σε συγκρουση με τους Δανειστες; θα συγκρουονταν με τους θεσμους; ας γελασουμε! μα το Συστημα αυτο ,Ε.Ε. ,Ευρω,τους προσφερει πολιτικη επιβιωση και καταξιωση! Ο ιδιος ο Τσιπρας,με προπετεια και περισση υποκρισια δεν χτυπα τις θυρες των ισχυρων Οικων της Πολιτικοικονομικης Μασονιας στις ΗπΑ[Ροτσιλντ,Γκολντμανσαξ] ,εκλιπαρωντας για ενεση ζωης προς την κυβερνηση του,για επιβεβαιωση της πολιτικης τους υπαρξης; Χερι-χερι δεν ταξιδεψαν Συριζαιοι και Χρυσαυγιτες προσφατα στο Καστελοριζο με το ιδιο καραβι;Τελος παντων Εφη μας ,ανελαβες να διαχειριστεις προσυμφωνημενες αποφασεις,των δανειστων ,η μαλλον να συνεχισεις την ιδια συντεταγμενη υπηρεσια των Μνημονιακων προκατοχων σου! Στα δυο χρονια που μας κυβερνατε ,ριξατε την χωρα στην πιο βαθεια υφεση της κρισης ,φερατε το σκληροτερο Μνημονιο,μας εξασφαλισατε σκληρα μετρα ,και για μετα το 2020,θα επισπευσετε την Δευτερα Παρουσια στην Ελλαδα,για να εκπληρωσετε το ουτοπικο "Αριστερο" σας προγραμμα!Αποδειχτηκατε ,οχι απλα ασχετοι,απροετοιμαστοι, χωρις κανενα σχεδιο Α, η ,σχεδιο Β,μα αποδειχτηκατε πολιτικοι ΑΓΥΡΤΕΣ,ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! και αφου λοιπον προσφερες τον καλυτερο εαυτο σου στις Βρυξελλες ελα τωρα και στον Δημο Θεσ\νικης! σιγουρα τοσα που ειδαν τα ματια σου εξω,εχεις πολλα να προσφερεις και μεσα,μην αργησεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.