Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέο δικαστικό μέγαρο στην Έδεσσα υποσχέθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης (φωτο)




Τη δημιουργία νέου δικαστικού μεγάρου στην Έδεσσα ανακοίνωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής κατά τη σημερινή του επίσκεψη στην πόλη. «Το έργο δεν θα ολοκληρωθεί αύριο, αλλά έχει δρομολογηθεί, και σε εύλογο χρονικό διάστημα θα είναι έτοιμο» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός. Το έργο θα πραγματοποιηθεί πιλοτικά με τη μέθοδο Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ). 

Ο υπουργός, κατά την επίσκεψή του, διαπίστωσε «ιδίοις όμμασι» την επιτακτική ανάγκη ανέγερσης δικαστικού μεγάρου στην πόλη, καθώς το κτίριο που στεγάζει όλες τις δικαστικές υπηρεσίες έχει κριθεί ακατάλληλο από την Επιθεώρηση Δικαστικών Κτιρίων. 

Όπως ανακοίνωσε ακόμη, το αργότερο ως την επόμενη χρονιά, θα επανασυσταθεί μία μεταβατική έδρα διοικητικού πρωτοδικείου στην Έδεσσα μέσω τηλεδιάσκεψης, προκειμένου να εξοικονομηθεί χρόνος, χωρίς υψηλό κόστος.

Ο κ. Κοντονής εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι οι δικαστικές υπηρεσίες στις πόλεις της Έδεσσας και των Γιαννιτσών στεγάζονται σε πολυκατοικίες και κατηγόρησε γι’ αυτό τις προηγούμενες κυβερνήσεις, λέγοντας πως ενώ είχαν τους αναγκαίους πόρους, δεν τους αξιοποίησαν. 
Συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Γιώργο Σάρλη και τη διευθύντρια του πολιτικού του γραφείου Σοφία Θελερίτη, ο Σταύρος Κοντονής έγινε δεκτός από τον δήμαρχο Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου, παρουσία των βουλευτών του νομού, Γιάννη Σηφάκη και Θεοδώρας Τζάκρη και είχε διαδοχικές συναντήσεις με δικαστές και δικηγόρους της Έδεσσας και των Γιαννιτσών. Οι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πρώτη επίσκεψη υπουργού Δικαιοσύνης τα τελευταία χρόνια στο νομό, όπου μάλιστα ο κ. Κοντονής έχει υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία, ενώ εξήραν τη συμβολή του στην επίλυση των προβλημάτων της αρμοδιότητας του στην περιοχή. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. τα τελευταία 40 χρόνια το ίδιο λένε καμιά αλλαγή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχα!!!Καλό πολυ καλό!"Δικαστικό Μέγαρο Έδεσσας". Πιστεύω ότι μετά το "μετρο θεσ/νίκης είναι το πιο σύντομο ανεκδοτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρεις και ο κούκος σε κάθε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ο κόσμος τους μουντζώνει πλέον βαρέθηκε τα θα θαθαθαθαθαθαθαθα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν εχεις άδικο.
      Πέρασα για λίγο απο εκεί και είναι απορίας άξιο, όταν με πρωτοκλασάτο στέλεχος, και μάλιστα υπουργό και δυο βουλευτές, + τον υποψήφιο δήμαρχο μας που πρόσκειται στο συριζα,να μαζεύουν 40 άτομα με το ζόρι.
      Σε βάζει σε σκέψεις που είναι αυτοι που τους ψήφισαν...

      Όσο για το άλλο που προεκλογικά δεν θέλανε την αστυνομία, φαίνεται πως ουτε βήμα κάνουν χωρίς αυτούς.
      Αφού χτες πρέπει να ηταν κοντά στους 20 αστυνομικούς εκει

      Διαγραφή
  4. πλάκα πλάκα στο μετρό κάτι κάνουν σε εμάς ούτε τα σχέδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΙ(-χως) ΚΑΣ(μπικικίνια) ΤΙ ΚΟ(-ροϊδευόμαστε???) Ε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οσο θα φερει τρενο στην Αριδαια που λεει ο Σηφακης τοσο θα γινουν νεα δικαστηρια στην Εδεσσα.Φραγκο δεν υπαρχει να φαει ψωμι ο κοσμος παραμυθια ονειρευεσται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.