728x90

Εγκεφαλικά νεκρός ο 24χρονος που τραυματίστηκε μετά τον αγώνα ΠΑΟΚ - ΠΑΟ


Εγκεφαλικά νεκρός θεωρείται ο 24χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην προσπάθειά του να αποφύγει επίθεση αγνώστων, μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος.

Αυτό επιβεβαίωσε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Κωνσταντίνος Εμμανουηλίδης, διοικητής του νοσοκομείου «Παπανικολάου», όπου διακομίστηκε ο 24χρονος.

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά από την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης επί της οδού Αγίου Δημητρίου, στο ύψος του πανεπιστημιακού νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Άγνωστοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του και στην προσπάθειά του να διασχίσει κάθετα τον οδικό άξονα παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Πηγή: ΑΜΠΕ


Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Eyxomai se autous pou prokalesane auto to kako sto palikari.KAKO PSOFO ALITES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχως καμια κυβερνηση δεν ειναι διατεθειμενη να σταματησει αυτην την αλητεια και διαπ-λοκη του ποδοσφαιρου που ευνοηται και υποθαλπεται απο την Μαφια των γηπεδων !Δυστυχως αυτη νη Μαφια ανεβαζει Δημαρχους σπονζαρει κυβερνησεις,Αλαφουζοι ,Κοκκαληδες ,Βαρδινογιαννηδες,Μαρινακηδες,τοσα χρονια με Πρασινομπλε κυβερνησεις,τωρα ηρθε και ο Ιβαν ο Τρομερος με τον Παοκ να στηριξει τον Τσιπρα! ολοι αυτοι θησαυριζουν με τις πλατες του αφελη οχλου, που τρεχει στα γηπεδα,σκοτωνονται νεα παιδια σε στημενα ,ανεξελεγκτα επεισοδια,η μιση Αστυνομια απασχοληται ,σε καθε αγωνα να συγκρατει τους αλητες, τραμπουκους! Γονεις προφυλαξτε τα παιδια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το ΠΑΟΚ με καφαλαια δεν μιλας στην οιγενεια σου φιλε....για τον ΠΑΟΚ μιλας και τον ιββαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Ad Code