Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τουρνουά μίνι βόλεϊ του Α.Ο.Π. Μίλωνα στον πεζόδρομο Γιαννιτσών



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τουρνουά μίνι βόλεϊ του Α.Ο.Π. Μίλωνα στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, την Κυριακή 21 Μαΐου. Πάνω από 150 κορίτσια που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και δήλωσαν συμμετοχή στο τουρνουά, δημιούργησαν ένα ιδιαίτερα όμορφο σκηνικό ξαφνιάζοντας ευχάριστα όσους επέλεξαν τον πεζόδρομο για την πρωινή βόλτα τους. 
Τα παιδιά σε ομάδες των 3 ατόμων, έπαιξαν βόλεϊ και φωτογραφήθηκαν με τις συμπαίκτριες τους. Συμμετείχε η Ακαδημία Αίαντας Κρύας Βρύσης με υπεύθυνο τον κ.Πέτρο Σεραϊδη.
Τις απονομές έκαναν ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Γιάννης Γυριχίδης, και ο αντιδήμαρχος Τ.Υ. Παναγιώτης Κερασόπουλος. 
Υπεύθυνες ήταν οι προπονήτριες του ΑΟΠ Μίλωνα,  Μαρία Πασσαλή,  Φωτεινή Καφετζάκη , Γιώτα Παράσχου και Δώρα Συλλέκτη, ενώ τις διαιτησίες ανέλαβαν οι αθλήτριες: Αναστασία Χριστοδούλου, Κάλυ Μπογιατζή, Χαρούλα Σαββουλίδου, Ολίνα Τσαλκαντή, Δήμητρα Κώστα, 
Τα μπλουζάκια προσέφεραν  το΄΄ Ι.ΚΤΕΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ΄΄ το ΄΄ ΣΕΡΡΑΪΚΟΝ΄΄ και τα διαφημιστικά είδη Αφοι Γεωργαλά. Ευχαριστούμε θερμά τους υπεύθυνους των καταστημάτων του πεζόδρομου Γιαννιτσών για την συνεργασία.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.