12.6.17

Έδεσσα: O εορτασμός Ημέρας Τιμής των Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας (φωτο)



Xθες (11-06-2017), πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στην έδρα της Διεύθυνσής μας, στο πλαίσιο εορτασμού της «Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας», ημέρα που η Πολιτεία καθιέρωσε με νομοθετική ρύθμιση, ώστε να εορτάζεται κάθε χρόνο ανήμερα της εορτής των Αγίων Πάντων, για την επιβράβευση, ενθάρρυνση και αναγνώριση της προσφοράς των αποστράτων αστυνομικών στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και γενικότερα για να τιμάται η πολυετής προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο κατά τη διάρκεια της θητείας τους στο Σώμα.


Κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Έδεσσας, καθώς και στη Λέσχη του Αστυνομικού Καταστήματος της Διεύθυνσής μας, παρέστησαν ο Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ, ο Υποδιοικητής της IIης Μεραρχίας, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πέλλας, οι βουλευτές της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, κ. ΤΖΑΚΡΗ Θεοδώρα και ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ Γεώργιος, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, περιφερειακός σύμβουλος κ. ΖΕΡΖΗΣ Πέτρος, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. ΓΙΑΝΝΟΥ Δημήτριος, εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων της περιοχής, καθώς και απόστρατοι αστυνομικοί.

Στην τελετή που έλαβε χώρα στη Λέσχη του Αστυνομικού Καταστήματος της Διεύθυνσής μας, αναγνώσθηκε η Ημερήσια Διαταγή κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και πραγματοποιήθηκε ομιλία από το τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΤΣΑΚΙΡΗ Θεολόγο, τονίζοντας τη σπουδαιότητα της καθιέρωσης του εορτασμού της σημερινής ημέρας, προς τιμή των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και τους άρρηκτους δεσμούς που υφίστανται μεταξύ του εν ενεργεία προσωπικού και των τελευταίων. Επίσης χαιρετισμό απεύθυνε και ο πρόεδρος του Τοπικού Συνδέσμου αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Πέλλας και αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος.

Κλείνοντας, επιδόθηκε από το Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΤΣΑΚΙΡΗ Θεολόγο στον τέως Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, Ταξίαρχο ε.α. κ. ΒΑΚΟΥΦΤΣΗ Ιωάννη, Τιμητικό Δίπλωμα, που του απονεμήθηκε τιμής ένεκεν από τον κ. Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας, σε ένδειξη των υπηρεσιών που προσέφερε στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Αμέσως μετά, στον ίδιο χώρο, παρατέθηκε μικρή δεξίωση στους προσκεκλημένους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.