Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προσλήψεις στη ΔΕΗ σε Έδεσσα και Γιαννιτσά


Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας μέχρι 8 μήνες, συνολικά σαράντα πέντε (45) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών, ανακοίνωσε η ΔΕΗ.

Ειδικότερα:

Στο Κατάστημα Πωλήσεων Έδεσσας θα προσληφθεί ένα (1) άτομο κατηγορίας ΔΕ Υπάλληλοι Γραφείου και

Στο Κατάστημα Πωλήσεων Γιαννιτσών θα προσληφθούν δύο (2) άτομα. Ένα (1) κατηγορίας ΠΕ Υπάλληλοι Γραφείου και ένα (1) άτομο κατηγορίας ΔΕ Υπάλληλοι Γραφείου.

Τα άτομα που θα προσληφθούν θα απασχοληθούν σε αντικείμενα που θα αφορούν στην εξυπηρέτηση των πελατών ΔΕΗ Α.Ε. (π.χ. εμπορική εξυπηρέτηση πελατών, Ταμείων κ.λ.π.) και σε λοιπές εργασίες γραμματειακής υποστήριξης. 

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΗ Α.Ε./ Κλάδος Πωλήσεων Μακεδονίας Θράκης Αδριανουπόλεως 24, ΤΚ 55133 Θεσσαλονίκης, υπ΄ όψιν κ. Πετρόπουλου Αντωνίου (2310482277 και 2310454054).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο Κατάστημα της υπηρεσίας που προκηρύσσονται οι θέσεις καθώς και στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος όπου εδρεύει η υπηρεσία. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.