728x90

Θεσσαλονίκη: Πρόστιμα σε γυναίκες που εκδίδονταν στη Γιαννιτσών

Αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, κατά το τελευταίο 24ωρο στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών, εντοπίστηκαν άτομα που εκδίδονταν παράνομα σε υπαίθριους χώρους.

Συγκεκριμένα αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης εντόπισαν (15) γυναίκες, σε βάρος των οποίων βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις που αφορούν στη Νομοθεσία «Περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων».

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ;
    ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΕΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χροοοονια βραζει η Γιαννιτσων και η ευρύτερη περιοχη απο πουτ...ς τωωωωωρα το ανακάλυψαν;;;;;; Οι πληθεναν;;;;; Εεεεεε ρε τί γενναει η κριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Ad Code