Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΝΔ: Η λίστα με τους νέους πιθανούς υποψηφίους ανά Περιφέρεια - Οι υποψήφιοι στην Πέλλα


Στο «γαλάζιο» στρατηγείο εντείνονται οι ζυμώσεις για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων των επόμενων εθνικών εκλογών. Όπως αναφέρει η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, το μεγάλο ενδιαφέρον που παρατηρήθηκε το προηγούμενο διάστημα από τους παλαιοτέρους, αλλά και αρκετά πρωτοεµφανιζόµενα στελέχη αναφορικά µε την ένταξή τους στις εκλογικές λίστες του κόμματος όχι µόνο παραμένει ζωντανό, αλλά και αυξάνεται συνεχώς µε γεωμετρική πρόοδο.

Έτσι διαμορφώνεται ένα άκρως ενδιαφέρον «µωσαϊκό» πιθανών υποψήφιων βουλευτών, δεδομένης και της εξαγγελίας Μητσοτάκη για τη συγκρότηση των πιο νεανικών ψηφοδελτίων στην ιστορία του κόμματος και της διαδικασίας επιλογής που «τρέχει» ήδη µέσω του Μητρώου Στελεχών.

Ως εκ τούτου, πλέον, η προσοχή εστιάζεται στις… παρθενικές παρουσίες στη μάχη της κάλπης.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θανάση Φουσκίδη οι πιθανοί νέοι υποψήφιοι βουλευτές στην Πέλλα με το γαλάζιο ψηφοδέλτιο είναι οι εξής (με αλφαβητική σειρά):

Βασιλειάδης Λάκης,
Ανδρίτσος Γιάννης,
Δεληγιάννης Θόδωρος,
Φουντουκίδης Στάθης.

Σχόλιο από την Η.Ε. karatzova.com

Το γεγονός ότι ΟΛΟΙ οι παραπάνω υποψήφιοι κατάγονται από τον Δήμο Πέλλας και συνδυαστικά με τον εκλεγμένο βουλευτή Γιώργο Καρασμάνη που επίσης είναι από τον Δήμο Πέλλας, αποτελούν τους 5 από τους συνολικά έξι υποψηφίους, δεν λαμβάνεται καθόλου υπ΄ όψιν από τον συνάδελφο δημοσιογράφο που έκανε το ρεπορτάζ.

Εν κατακλείδι, δεν είναι δυνατόν ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην εκλογική μας περιφέρεια να είναι από τον Δήμο Πέλλας!!!
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 comments:

  1. Να συμπληρωσω έχω στο έγκυρο ρεπορτάζ σας ότι στην εδεσσας και μετά από πίεση αρκετών υψηλόβαθμων στελεχών αλλά και του ίδιου του προέδρου Κυριακου Μητσοτακη φαίνεται να ενδίδει στο να είναι υποψήφιος βουλευτής Πελλας ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ εδεσσας κ.Κωστας Μπατσιρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζητείται ελπις μεγαλοδυναμε ελεος πια σωσε μας απο τους σωτηρες μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥ.ΤΑΚΗ ΞΕΚΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΣΤΟΧΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΜΟΝΟΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΠΛΙΟΓΚΑΣ
    Π ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΟΠΕΙ
    Ο ΗΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΔΥΝΑΤΗ ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑΝΝΟΥ

      Διαγραφή
    2. Τζαμτζης Ιορδανης
      Σταμενιτης Δυονησης
      Καρασμανης Γιωργος
      Οι επομενοι βουλευτες της πελλας και ολοι εσεις που το παιζετε τα μεγαλοστελεχη του ιντερνετ καλο δακρυ. Γιατι μονο Ν.Δ δεν εισται αλλα προπαγανδιστες και πολιτικαντες τις συμφορας.

      Διαγραφή
    3. ΣΕ ΕΜΑΣ ΛΕΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ; ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΗΣΜΟΝΗΣΟΥΜΕ.ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΗ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ;

      Διαγραφή
    4. Εσυ 2:49 να θυμασαι πως ο Μητσοτακης (οχι οι αυλικοι του) αλλα ο ιδιος ο Κυριακος νιωθει απέχθεια για τους μέτριους.Αρα ο Ηλίας κόβεται,παραείναι μετριότητα για τα δεδομένα του Κυριάκου.Λιγος,πολυ λίγος.

      Διαγραφή
    5. Αχ βρε παιδια κατεβαστε τον να γλιτωσουμε απο αυτον να φυγει απο δημαρχος να ησυχασουμε ετσι κι αλλιως βουλευτης δν προκειται να βγει!!!

      Διαγραφή
  6. ο γιαννου δεν εχει τα κοτσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υποψηφίους θα βρουμε , ψηφοφόρους πού θα βρουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "ΜΕ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ"1οςΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ 2ος ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ.......Σαν το ψηφοδελτιο των Σερρων,δεν υπηρχε υποψηφιος με επωνυμο μεχρι το"Κ" για να ειναι πρωτος ο αχιλλεας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βιογραφικά για τους υποψηφίους, ένσημα εργασίας, νέα πρόσωπα, όχι γιοι κα θυγατέρες, και να έχουν αποδεδειγμένα καταφέρει κατι μονοι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.