Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Έφυγε» από την οικογένεια του Λ.Ε.Κ. ο Παύλος Πασσαλίδης


Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς με αφορμή την απώλεια του Παύλου Πασσαλίδη, συζύγου της Προέδρου του ΛΕΚ κ. Δάφνης Νιάκα, και πρώην Διευθύνοντα Συμβούλου της ΑΝ.ΚΙ. εξέδωσε την ακόλουθη συλλυπητήρια ανακοίνωση:

«Με μεγάλη θλίψη και οδύνη το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς αποχαιρετά σήμερα από την οικογένειά του, τον Παύλο Πασσαλίδη, ένα από τα πιο ανήσυχα πνεύματα και φωτεινά μυαλά του Κιλκίς.

Έναν άνθρωπο που τα τελευταία 25 χρόνια ήταν πάντα δίπλα μας, σε κάθε μας εκδήλωση.

Έναν επιστήμονα που δεν σταμάτησε ποτέ να οραματίζεται, να εργάζεται και να αισιοδοξεί για το μέλλον του τόπου του.

Έναν άνθρωπο που μέχρι το τέλος του, δεν έπαψε να διακρίνεται για το ήθος, την ευγένεια ψυχής, τη σεμνότητα, την ποιότητα των ιδεών και την υποδειγματική συμπεριφορά του.

Με κινητήρια δύναμή του την άδολη αγάπη για το γενέθλιο τόπο και το υψηλό αίσθημα προσφοράς σε αυτόν, συνέβαλε τα μέγιστα στην πρόοδο και ανάπτυξή του, από όποια υπεύθυνη θέση και αν υπηρέτησε. Είτε στην τοπική αυτοδιοίκηση, είτε στην ΑΝ.ΚΙ., της οποίας υπήρξε ιδρυτής το 1991. Όλη του η σκέψη, οι ιδέες, οι πρωτοβουλίες, οι παρεμβάσεις, ήταν αφιερωμένες αποκλειστικά και μόνο στη βελτίωση και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων του.

Στην λαμπρή επαγγελματική πορεία του, υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός, έχαιρε της εκτίμησης όλων των συνεργατών του, ανέπτυξε πλούσια συγγραφική δραστηριότητα, ενώ στόχος του ήταν πάντα η ενεργοποίηση των νέων ανθρώπων για ενεργή ενασχόληση με τα κοινά.

Ως Πρόεδρος-Δ. Σύμβουλος της ΑΝ.ΚΙ. στήριξε τη δράση και το έργο του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, όπως εξάλλου και όλων των πολιτιστικών συλλόγων του τόπου μας. Υπήρξε από τους πιο θερμούς υποστηρικτές της λειτουργίας του Λ.Ε.Κ. και πάντα ενθαρρυντικός σε κάθε βήμα και πρωτοβουλία μας, με περισσή χαρά.

Το Δ.Σ. και τα μέλη του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς τον αποχαιρετούμε με ιδιαίτερη συγκίνηση, υπερηφάνεια, αγάπη και ευγνωμοσύνη και τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε στον τόπο μας."

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Κυριακή 27 Μαΐου, στις 12μ. στον ιερό μητροπολιτικό ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς.
Παράκληση της οικογενείας είναι αντί στεφάνων, τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.