Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήλωση υπουργού Σταύρου Κοντονή για τις σε βάρος του αποδοκιμασίες στα Γιαννιτσά


Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η κοινή παρουσία και δράση σήμερα στα Γιαννιτσά 15-20 ακροδεξιών και επωνύμων στελεχών της ΝΔ με μέλη της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής καταδεικνύει τον πανικό που βρίσκεται ο κ. Μητσοτάκης και το κόμμα του, μετά τις αποκαλύψεις του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά για τον τρόπο που διαπραγματευόταν η δεξιά επί 25 χρόνια και τα όσα είχε αποδεχτεί. Καταλαβαίνω την αγωνία της ΝΔ πολύ περισσότερο που σήμερα ανακοινώθηκε η ολοκλήρωση της μελέτης για το νέο δικαστικό Μέγαρο στην Έδεσσα, οι εργασίες του οποίου θα ξεκινήσουν άμεσα, όπως άμεσα θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί η μελέτη ΣΔΙΤ για το νέο δικαστικό Μέγαρο Γιαννιτσών. Οι 15-20 ακροδεξιοί και νεοναζί ήταν οικτρή και καταγέλαστη μειοψηφία και τέτοια θα παραμείνει».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΥΡΙΕ ΚΟΝΤΟΝΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ,ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΝΤΟΝΗ.
    ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ,ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ! ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ? ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ?
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ!
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ!
    ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΛΟΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ! ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ,ΝΑΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ! ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΑΣ! ΠΡΟΒΑΛΕΤΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ! ΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!ΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ?
    ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΤΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΩΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ! ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!
    ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατά το με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω κύριε κοντονη όταν τα κάνατε εσείς αυτά εισασταν αγανακτισμένοι πολίτες τώρα που γίνονται κατά σας γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα είναι φασίστες αφήστε υπουργέ δεν πιάνουν πια αυτά θα έπρεπε να το σκέφτεστε καλά στον ΣΥΡΙΖΑ πριν πείτε την λέξη φασισμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρισκόμουν εκεί όπου σας απόδοκίμασαν κατά την επίσκεψή σας στα Γιαννιτσά. Είμαι Γισννιτσιωτης και γνωρίζω πολύ καλά όπως και κάθε Γιαννιτσώτης ότι κανένα από τα άτομα που σας απόδοκίμασαν δεν ήταν στέλεχος ΧΑ Ή ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΊ. Ήταν απλοί αγανακτισμενοι Έλληνες πολίτες.

    Ενας ακόμη Έλληνας αγανακτισμενος απλός πολίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.