Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κατερίνη: Πορεία - συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ για τη Μακεδονία (βίντεο)


Πολιτιστικοί σύλλογοι Πιερίας και απλοί πολίτες συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη. Με ελληνικές σημαίες στα χέρια και φωνάζοντας συνθήματα όπως «Η Μακεδονία είναι ελληνική» οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονται για τη συμφωνία των Πρεσπών και κατηγορούν την κυβέρνηση ότι ξεπουλά το όνομα της Μακεδονίας.

Στη διαδήλωση μετέχουν επίσημα 68 σύλλογοι που σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Παίρνουμε τα λάβαρα των συλλόγων και Ελληνικές σημαίες με κατεύθυνση τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ».

Σύμφωνα με τους διοργανωτές όταν λήγει η πορεία θα επιδοθεί ψήφισμα από αντιπροσώπους των συλλόγων που θα εκφράζεται η δυσαρέσκειά τους στην συμφωνία των Πρεσπών.
Βίντεο:lefteria.blogspot.com/
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Είτε το θέλουν κάποιοι (χρυσαυγίτες εθνικιστές νδ πατριώτες κλπ)είτε όχι ο τόπος είναι υποχρεωμένος να πάει μπροστά. Καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι πινετε ρε εσείς οι ψευτοπροοδευτικοι ,ψευτοαριστεροι??

      Διαγραφή
    2. "σας στηρίξαμε κομμάτικα με όλες μας τις δυνάμεις και σας βγάλαμε δύο βουλευτές Τζάκρη και Συφάκη που μας υποσχέθηκαν ............κλπ κλπ κλπ"

      Διαγραφή
    3. Ξεκολλήστε βρε , φτάνει ο διχασμός.Δουλειά και προκοπεί θέλει ο κόσμος .Οι αργόσχολοι βρίκαν νόημα στην ζωή τους.

      Διαγραφή
    4. Να ανοίγουμε και κανένα βιβλίο κανένα λεξικό που και που έτσι!!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.