Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το νέο διοικητικό σχήμα της Δόξας Μελισσίου


Με νέο Πρόεδρο και νέα πρόσωπα  η ιστορική ΔΟΞΑ Μελισσίου, ξεκινά την νέα αγωνιστική περίοδο 2018/2019, με σκοπό και πάλι να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α1  Πέλλας.
Το νέο διοικητικό σχήμα των ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ, πλαισιώνεται από 15 μέλη, θέτοντας ιδιαίτερα υψηλούς και φιλόδοξους στόχους για τη νέα σεζόν.
Πρόεδρος είναι ο παλιός άσος της Αναγέννησης, του Ν. Μυλοτόπου, Εθνικού Γιαννιτσών και της Δόξας Μελισσίου, Κώστας Φάβας, ο οποίος είναι άριστος γνώστης του ερασιρεχνικού ποδοσφαίρου της Πέλλας, το  οποίο υπηρέτησε ως ποδοσφαιριστής επί 25 και πλέον χρόνια.

Ο Πρόεδρος της ΔΟΞΑΣ Μελισσίου Κώστας  Φάβας
Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου είναι η εξής:
1. Φάβας Κωνσταντίνος
2. Δημητριάδης Χαράλαμπος
3. Καρατζάς Χαράλαμπος
4. Παναγιωτίδης Ιωάννης
5. Ρεντάκης Νικόλαος
6. Μαργιορίδης Χριστόφορος
7. Λιτοβολής Σταμάτιος
8. Ρομάντζης Μάρκος
9. Εμφιετζής Κωνσταντίνος
10. Χατζηδάκης Κυριάκος
11. Τοσουνίδης Παύλος
12. Μέρας Αθανάσιος
13. Γκιώσης Δημήτριος
14. Καπουσούζης Χρήστος
15. Σιδερίδης Σάββας.

Πρωταρχικός στόχος της νέας διοίκησης των ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ είναι, η ανανέωση της συνεργασίας με τον ιδιαίτερα πετυχημένο κι έμπειρο κόουτς κ. Σάκη Ντιμτσούδη που οδήγησε την ιστορική ΔΟΞΑ στην κoρυφή της Α1 Πέλλας την περασμένη χρονιά 2017/2018. Μετά από συνάντηση και συνομιλία των δυο πλευρών σε άριστο κλίμα ανανεώθηκε η συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στη συνέχεια η νέα Διοίκηση θα ασχοληθεί με την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, που συνέβαλαν στην εκπληκτική περυσινή πορεία, ώστε να διατηρηθεί ο βασικός κορμός της ομάδας, αλλά και η ενίσχυση του ρόστερ με 5-6 νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, από ομάδες Α1 κι Ακαδημίες της Πέλλας, καθώς και η απόκτηση 3-4 εμπειρων και ιδιαίτερα ταλαντούχων ποδοσφαιριστών (στόπερ, μέσου και δυο επιθετικών), με πλούσιες παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Α1.

Στη νέα της προσπάθεια η Διοίκηση υπό τον Κ. Φάβα προσδοκά στην ένθερμη υποστήριξη των φίλων της Δόξας, αλλά και την ουσιαστική βοήθεια του Δήμου Πέλλας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.