Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας: «Η υλοποίηση των έργων που έχει προγραμματίσει η Π.Ε. Πέλλας συνεχίζεται απρόσκοπτα»


Κανονικά συνεχίζεται η υλοποίηση των τεχνικών έργων και παρεμβάσεων που έχει προγραμματίσει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας για το τρέχον έτος.

Στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία οι εμπεριστατωμένες εισηγήσεις της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά που αφορούσαν σημαντικές παρεμβάσεις για την Πέλλα.

Ειδικότερα, η Επιτροπή ενέκρινε κατά πλειοψηφία έργα ύψους 110.000,00 € τα οποία αφορούν «Κοπή Χόρτων και καθαρισμός ερεισμάτων οδικού δικτύου ΠΕ Πέλλας 2018», προϋπολογισμού 70.000,00 € και «Τοποθέτηση διατάξεων ελέγχου ταχύτητας εντός κατοικημένων περιοχών», προϋπολογισμού 40.000,00 €. 

Επιπλέον, ψηφίστηκε, επίσης κατά πλειοψηφία, σε προηγούμενη συνεδρίαση, η «Έγκριση Πρακτικού Επιτροπής Ηλεκτρονικού ∆ιαγωνισµού για την ανάθεση της σύµβασης του έργου: «Βελτίωση – επισκευή υφιστάµενων οδοστρωµάτων οδικού δικτύου ΠΕ Πέλλας (α) Τµήµατα της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκη – Έδεσσα – Φλώρινα και (β) της Επαρχιακής Οδού 3 ∆ιασταύρωση µε Εθνική Οδό 2 (πλησίον Ριζαρίου) – Σεβαστειανά – Σκύδρα – Ριζό – όρια Νοµού Πέλλας», Προϋπολογισµού: 2.500.000,00 €», έργο που θα επιλύσει σημαντικά προβλήματα σε σημεία του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς μας.

Σε δήλωσή της η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά αναφέρει: «Συνεχίζουμε κανονικά την υλοποίηση του αναπτυξιακού μας προγραμματισμού, ο οποίος είναι προσαρμοσμένος σε ανάγκες που υπάρχουν και αντιμετωπίζουμε με όσα μέσα διαθέτουμε. Βελτιώνουμε την καθημερινότητα των πολιτών, ενισχύοντας την οδική ασφάλεια και διευκολύνοντας την πρόσβαση. Προωθούμε όλες τις παρεμβάσεις που έχουμε σχεδιάσει, μικρές ή μεγαλύτερες, δεδομένης της γραφειοκρατίας και του θεσμικού πλαισίου που διέπει τη λειτουργία μας. Ελπίζω και εύχομαι, στο άμεσο μέλλον, όταν θα προχωρήσουμε στην έγκριση κι άλλων έργων, οι αποφάσεις των συλλογικών οργάνων να λαμβάνονται ομόφωνα, διότι, όλοι μας πρέπει να εργαζόμαστε για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας». 

Το επόμενο διάστημα η Π.Ε. Πέλλας πρόκειται να δημοπρατήσει έργα συντήρησης ηλεκτροφωτισμού στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της και σε διάφορα σημεία όπου υπάρχουν ανάγκες με παρεμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 375.000,00 €.
Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

3 σχόλια:

 1. Συγνώμη αλλά αναπτυξιακός προγραμματισμός είναι να κόβουμε τα χόρτα που πλέον δεν φαίνεται ο δρόμος ; Να βουλώνουμε τρύπες στο χεορότερο δίκτυο της Ελλάδος ;
  Για σοβαρευτείτε λίγο . Τα αυτονόητα τα έχετε κάνει ανάπτυξη .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εκείνα τα 2 μέτρα χάλια οδοστρώματος πριν το Νοσοκομείο της Έδεσσας πόσα χρόνια πρέπει να περιμένουμε έστω να μπαλωθούν; Έχουμε διαλύσει τα αυτοκίνητά μας. Ντροπή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. εκεινα τα ουτε χιλια μετρα απο την conex μεχρι την γεφυρα του Λιποχωριου,ποτε θα τα καθαρισετε;καλα που ειναι οι νταλικες και κοβουν αυτα που προεξεχουν

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.