Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Λύγισε" για τη Μακεδονία ο Ντίνος Καρύδης – Έπαθε έμφραγμα στο συλλαλητήριο


Από το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Νοσοκομείου "Γ. Γεννηματάς" μεταφέρθηκε ο γνωστός ηθοποιός Ντίνος Καρύδης.

Σύμφωνα με την Espresso, ο Ντίνος Καρύδης αισθάνθηκε έντονη δυσφορία και κατέρρευσε, όταν οι δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών για να απομακρύνουν τους διαδηλωτές από τη Βουλή.

"Ο Ντίνος έπαθε καρδιακό επεισόδιο και βρίσκεται στο νοσοκομείο από το Σάββατο, μετά τη διαδήλωση στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία. Τα χημικά που έπεσαν εκεί ήταν μάλλον η αιτία", δήλωσε μιλώντας στην εφημερίδα η σύζυγός του, Τζούλια Αργυροπούλου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο γνωστός ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο με πρόσθιο έμφραγμα και μεταφέρθηκε αμέσως στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Καρδιολογικής Κλινικής. Εκεί υπεβλήθη σε μία νέα μέθοδο πρωτογενούς αγγειοπλαστικής προκειμένου να αντιμετωπιστεί το συμβάν. Οι γιατροί είναι ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της επέμβασης και η κατάσταση του θεωρείται σταθερή.

Η κλινική εικόνα του Ντίνου Καρύδη είναι καλή, αλλά ο ίδιος αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο και τις επόμενες ημέρες.

Πηγή πληροφοριών: Espresso


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟ ΜΑΚΕΔΩΝΑ ΚΥΡΙΟ ΚΑΡΥΔΗ,ΚΑΠΟΤΕ ΒΑΛΑΝ ΤΑΝΚΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ,ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΘΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;; ΑΝΑΡΩΡΗΘΗΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΤΙΠΟΟΟΟΤΑΑΑΑΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΥΘΑΡΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πω πω πως τα λες έτσι .πρέπει να είσαι φοφερός αναλυτής!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.