Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Δηλητηρίασαν την πιο ήσυχη σκυλίτσα της Έδεσσας"


"Γέμισε δολοφόνους η Έδεσσα.
Δεν πείραξε ποτέ κανέναν δεν γάβγιζε σχεδόν ποτέ. Ίσως η πιο ήσυχη σκυλίτσα της Έδεσσας. Βρήκε φρικτό θάνατο σήμερα το πρωί αφού δηλητηριάστηκε από συμπολίτη μας. Κάθε μέρα τα τελευταία 6 και περισσότερα χρόνια την φρόντιζα και της χάριζα τα χάδια μου. 'Ηταν ψυχούλα . Η αγαπημένη όλων. 
Δεν σας ζήτησε κανείς να αγαπάτε τα αδέσποτα ούτε και να τα φροντίζετε .
Αλλά ούτε και να τα σκοτώνετε...... Κτήνοι.... δολοφόνοι... ανάξιοι αγάπης".

Από την προσωπική σελίδα Leonidas Tousias





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΣΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΟΥΤΕ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΥ;
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΥ ΘΥΜΑΤΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ως ΑΝΩΝΥΜΟΣ μπορεις να λες οτι παπαριά θες και βεβαια οι συμπολιτες κινδυνευουν απο κατι σαν εσενα.... που δεν τους ξερουμε κιολας γιατι εγω ΠΙΣΤΕΥΩ οτι ενδιαφερον δεν εδειξες ποτε ουτε στα αντερασου.

      Διαγραφή
  2. είναι γνωστό χωρίς να δικαιολογούμε καταστάσεις ότι πολλές υπομονές έχουν τελειώσε.Θα πάμε σε πολλές χειροδικίες....ΕΆΝ Δεν εφαρμοστούν και οι υποχρεώσεις των φιλόζωων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η υποχρεωση ειναι του δημου και οχι των φιλοζωων

      Διαγραφή
    2. να πιεσουν οι φιλοζωοι τον δημαρχο να κανει τη δουλεια του και οχι να γραφουν πλα δακρυβρεχτα αρθρα.

      Διαγραφή
    3. Φυσικά. Αφού οι φιλόζωοι έχουν μόνο δικαιώματα.

      Διαγραφή
  3. Μια ζωή όταν τα βρίσκουν σκούρα ο δήμος φταίει τη σκ@τ@ ζωοφιλοι είστε όταν κάνεις δεν θέλει αδέσποτα. Μόνο η ακριβές ράτσες είναι για τους ζωόφιλους ή μόνο να τα ταΐζουν στην μέση του δρόμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μαθαμε τώρα όλα στους δήμους τα φορτώνουμε και όχι στους εαυτούς μας , πάντα κάποιος άλλος φταίει και όχι εμείς .ελληναράδες μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Den tha piasoun kanena tha trexi kai den tha ftani tha parakalai meta.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. λυπάμαι για το ζωάκι αλλά κάπου καταλαβαίνω τους συμπολίτες μου. Ακόμα κι εμείς ώρες ώρες εκνευρίζόμαστε απο κάτι που έκανε το ζωάκι μας, κάποια ζημία, κάποια αταξία και ας του τα συγχωρούμε μετά γιατί το αγαπάμε. Υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που δεν νιώθουν την ίδια αγάπη και υπομονή με εμάς και είναι άδικο και ανήθικο να τους ζητάμε να κάνουν την ίδια υπομονή όταν δεν νιώθουν τα ίδια συναισθήματα. Αν πραγματικά νοιάζεστε για ένα ζωάκι τότε να του προσφέρετε όλα όσα έχει ανάγκη, σπίτι, αγάπη, συντροφικότητα, όχι μόνο ένα πιάτο φαΐ και νερό για να καυχιεστε ότι είστε φιλόζωοι! Το να τα αφήνετε εκεί εξω ευάλωτα στις καιρικές συνθήκες και στον κάθε περίεργο και γιατί όχι, αγανακτισμένο συμπολίτη μαςμας μόνο προς όφελος τους δεν είναι! Η φιλοζωική και ο Δήμος να αφήσουν τις αηδίες και να τα μαζέψουν όλα, να κάνουν επιμορφωτικά προγράμματα και ενημέρωση στα σχολεία και στα παιδιά, να φροντίσει σωστά τα ζώα αλλά και τους πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.