Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με μεγάλη επιτυχία οι εξετάσεις ανωτέρας ζώνης ΑΣ Πελλαίος


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι τελευταίες εξετάσεις ανωτέρας ζώνης αυτής της σεζόν. Αθλητές με ήθος και πειθαρχία έδειξαν για ακόμη μια φορά αυτό που ξέρουν να κάνουν καλα και αυτό που αγαπούν , το ΚΑΡΑΤΕ . Ευχαριστώ όλους τους γονείς και φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους μαυροζωναδες μου και χρόνια αθλητές του συλλόγου που είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζουν , τον κύριο Χρήστο Αργυρίου τον πρόεδρο του συλλόγου Βανη Ιωάννη, Ιωάννα Κιτσου, Καραντώνη Παναγιώτη, Γαβριήλ Κιτσο, Συλλέκτη Πανωραία, και Ανθίμου Γεώργιος. Τέλος να ευχαριστήσω τους δασκάλους μου που είναι πάντα παρευρισκόμενοι σε ότι και αν κάνω και μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω το έργο μου , ο δάσκαλος μου : 
Νίκος Πανετσιδης , Ρενα Χασιωτου και φυσικά ο φίλος μου Ανδρέας Πανετσιδης .
Σας περιμένουμε όλους στο καράτε καμπ που θα γίνει στην Λεπτοκαρυά Κατερίνης στης 3 Ιουλίου, Σας ευχόμαστε όλους καλό καλοκαίρι με υγεία! 
Αντώνης Κίτσος
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.