Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Drink (H2O) Team από την Αριδαία νικήτρια του 11ου Αντικαπνιστικού Τουρνουά (βίντεο)


Ολοκληρώθηκε στο ΔΑΚ της Έδεσσας το απόγευμα του Σαββάτου 16 Ιουνίου για 11η συνεχή χρονιά το Αντικαπνιστικό Τουρνουά Μπάσκετ που διεξάγεται κάθε χρόνο στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καπνίσματος (31 Μαΐου).  

Η ομάδα Drink (H2O) Team από την Αριδαία ήταν η νικήτρια του τελικού που συνέτριψε τους Rock΄ 84 από την Έδεσσα με σκορ 64-38.

Το Τουρνουά συνδιοργάνωσαν η Π.Ε. Πέλλας, ο Δήμος Έδεσσας και το Κέντρο Πρόληψης Ν.Πέλλας «Όραμα». Στο ημίχρονο του τελικού παρουσιάστηκαν χορογραφικές δημιουργίες από τη σχολή χορού «Καλλιόπη Δράμαλη». 

Δείτε τις εικόνες μέσα από την κάμερα της ΗΕ karatzova:

antikapntourn


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Επιτέλους εδώ στην Έδεσσα είδαμε μπάσκετ υψηλού επιπέδου από την ομάδα που ήρθε από την Αριδαία.Να γίνει αυτό παράδειγμα για εμάς.Τελικα είμαστε αιώνες πίσω στην νοοτροπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετακόμισε Αριδαία, μόλις τριάντα χιλιόμετρα, θα είσαι μίζερε εδεσσαιε.

      Διαγραφή
  2. Μπράβο στα παιδιά τα δικά μας συγχαρητήρια σε ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως το είπες φίλε. Αυτο που λείπει είναι πρώτα νοοτροπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσεις που σχολιαζετε τη νοοτροπια πρεπει να ειστε και οι ιδιοι που πηγατε το μπασκετ 30 χρονια πισω με την ανυπαρξια και τον κομπλεξισμο σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας δούμε τα θετικά της διοργάνωσης , ας μείνουμε σε αυτά και ας προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα στραβά . Ας μην μιζεριαζουμε και ας κοιτάξουμε να βελτιώσουμε το τουρνουά . Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στους συμμετέχοντες και μακάρι του χρόνου να αυξηθούν οι ομάδες (και από άλλες πόλεις ) αλλά και οι παράλληλες εκδηλώσεις (βιβλία , χορευτικά κλπ ). Και πάλι συγχαρητήρια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.