Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κάλεσμα γνωριμίας της νέας ομάδας FC Γιαννιτσά


Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση, να σας καλέσουμε, ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΟΣ  FC ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ που θα μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας. Την Δευτέρα 25 Ιουνίου,  στις 20:00 στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου Γιαννιτσών.

Το κάλεσμα είναι ανοικτό σε όλους και όλες εσάς, που θέλετε να έρθετε κοντά μας ,στην προσπάθεια που κάνουμε να Προβάλουμε σωστά το ποδόσφαιρο του Δήμου Πέλλας και των Γιαννιτσών.

Στην προσπάθεια αυτή σας θέλουμε όλους κοντά μας , θα πρέπει να ξεχάσουμε αν μας χωρίζει κάτι και θα πρέπει να θυμηθούμε αυτά  που μας ενώνουν και αυτά δεν είναι άλλα πέρα από την αγάπη για το ποδόσφαιρο και την σωστή προβολή του ποδοσφαίρου των Γιαννιτσών και γενικότερο όλου του νομού μας σε εθνικό επίπεδο.

Σας περιμένουμε όλους τους φιλάθλους, παράγοντες ομάδων της πόλης και του Δήμου, Πολιτικούς φορείς, να μας γνωρίσετε και να ανταλλάξουμε γνώμες για το νέο εγχείρημα μας. Όλοι  μαζί για μία νέα δυναμική αρχή στο ποδόσφαιρο του μεγαλύτερου Δήμου του νομού μας,   όλοι μαζί για το καλό του αθλητισμού του Δήμου μας.

Με τιμή
Γραφείο Τύπου
F.C.Γιαννιτσά


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.