Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Την ερχόμενη εβδομάδα η ΥΑ για τις πληρωμές των ροδακινοπαραγωγών που επλήγησαν από τις βροχοπτώσεις του Ιουλίου


Μεταξύ 16-18 Ιουλίου σε σύσκεψη του Υπουργού με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες του ΕΛΓΑ παρουσία εκπροσώπων αγροτών θα ανακοινωθεί το πόρισμα για τις ζημιές στα επιτραπέζια ροδάκινα από τις βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών

Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη είχε σήμερα συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου για το θέμα των ζημιών από τις βροχοπτώσεις στα ροδάκινα κατά την περυσινή (2017) και την φετινή (2018) καλλιεργητική περίοδο.
Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης μετέφερε στην κ. Τζάκρη ότι την επόμενη εβδομάδα θα εκδοθεί η Υπουργική Απόφαση βάσει της οποίας θα γίνουν οι πληρωμές για τις ζημιές στα ροδάκινα (επιτραπέζια ροδάκινα & νεκταρίνια και πρώιμες ποικιλίες συμπύρηνου ροδάκινου) από τις βροχοπτώσεις του Ιουλίου του 2017. Μετά την έκδοση της απόφασης θα ακολουθήσει η καταβολή των αποζημιώσεων στους παραγωγούς.
Στην ίδια συνάντηση και σε ό,τι αφορά στις ζημιές που προκλήθηκαν φέτος σε συγκεκριμένες ποικιλίες επιτραπέζιων ροδάκινων και νεκταρινιών από τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών ο κ. Αποστόλου ενημέρωσε την κ. Τζάκρη ότι με δική του εντολή από σήμερα και μέχρι την Παρασκευή κλιμάκιο του ΕΛΓΑ αποτελούμενο από την Γενική Διευθύντρια του ΕΛΓΑ κ. Χρυσούλα Γάσπαρη, την Διευθύντρια Αποζημιώσεων κ. Ήρα Σουλίου και λοιπούς υπηρεσιακούς παράγοντες της κεντρικής υπηρεσίας και του καταστήματος του ΕΛΓΑ Βεροίας θα βρίσκεται στην περιοχή για την πραγματοποίηση προεπισκοπήσεων.
Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ενημέρωσε επίσης την κ. Τζάκρη ότι την επόμενη εβδομάδα (μεταξύ 16-18 Ιουλίου) θα γίνει σύσκεψη με πρωτοβουλία του ιδίου στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για το θέμα των ζημιών από τις βροχοπτώσεις στα επιτραπέζια ροδάκινα και τα νεκταρίνια που προκλήθηκαν από τις  βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών με την συμμετοχή των Υπηρεσιακών παραγόντων του ΕΛΓΑ παρουσία εκπροσώπων Οργανώσεων Παραγωγών κατά την οποία θα ανακοινωθεί η απόφαση για τις φετινές ζημιές στα επιτραπέζια ροδάκινα και τα νεκταρίνια.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. • Σε ποια προηγμένη χώρα ένα πρόσωπο σαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα τολμούσε να διεκδικήσει την πρωθυπουργία;

    • Σε ποια δυτική Δημοκρατία, από αυτές που φέρνουν ως παράδειγμα ο Μητσοτάκης και η παρέα του, δεν θα είχε πάει ήδη στο σπίτι του αυτός που θα είχε σχέσεις με τους αρχιεμπλεκόμενους στα σκάνδαλα της Siemens και της Novartis.

    • Σε ποια προηγμένη Δημοκρατία θα τολμούσε να διεκδικήσει την πρωθυπουργία ένα πρόσωπο το οποίο θα είχε τσεπώσει, δανεικά κι αγύριστα, δεκάδες, εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από τράπεζες.

    • Σε ποια άλλη χώρα δεν θα πήγαινε στο σπίτι του ο οποιοσδήποτε πολιτικός, αν η σύζυγός του εμπλεκόταν σε σκανδαλώδεις υποθέσεις με offshore, ακίνητα στο Παρίσι, ελλιπή Πόθεν Έσχες κλπ;

    • Σε ποια άλλη χώρα θα τολμούσε να ζητά την ψήφο του ελληνικού λαού εκείνος που θα συνδεόταν με συγγενική σχέση με κατηγορούμενους για εμπορία ναρκωτικών επιχειρηματίες, οι οποίοι μάλιστα με δημόσιες τοποθετήσεις τους θα προσέβαλαν το πολίτευμα της χώρας;

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι σύμβολο διαπλοκής και παρακμής. Κι, όμως, στην Ελλάδα ζητά την ψήφο του ελληνικού λαού για να γίνει πρωθυπουργός.

    Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα ο Μητσοτάκης και διεφθαρμένη παρέα του θα είχαν πάει στα σπίτια τους. Όχι πρωθυπουργός δεν θα γινόταν, αλλά δεν θα είχε ούτε καν την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρωθυπουργία. Σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες οι εμπλεκόμενοι σε σκάνδαλα πήγαν στο σπίτι τους νωρίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα
      Και αν η γιαγιά μου είχε ρουλεμάν θα ηταν τραίνο.
      Σοβαρευτειτε λίγο εκεί στη γιαλατζι αριστερά, χσσατε την μπάλα

      Διαγραφή
    2. ΛΑΘΟΣ ΑΡΘΡΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ,ΞΥΠΝΑ.ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΚΑΛΟ ΜΕΝ ΑΚΥΡΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ.ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ[ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ].

      Διαγραφή
    3. Κύριε Σηφάκη εδώ κάναμε πρωθυπουργό τον Τσίπρα ο Μητσοτάκης είναι άγγελος μπροστά του μήπως μπορείτε να μας πείτε και την ιστορία της οικογένειας Τσίπρα έτσι να θυμηθούμε τη και ποιος είναι;

      Διαγραφή
    4. Δώσε καλύτερα την απάντηση: σε ποια χώρα ( προηγμένη ή μη ) θα ήταν ακόμη πρωθυπουργός η προσωποποίηση του λαϊκισμού και της ψευτιάς;

      Διαγραφή
  2. Έλεος κουράζεται πια με της φωτογραφιες και της ανακοίνωσης για τους αγρότες φτάνει πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καμία ανακοίνωση για το τη απάντησαν τα στελέχη του ελγα στους αγρότες κυρία Τζάκρη κύριε Σηφάκη άντε να σας δω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΚΌΜΑ ΑΠΌ ΠΈΡΣΙ ΔΕΝ ΔΏΣΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΤΕΛΙΚΆ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 171 ευρω θα δωθεί για την βροχωπτοση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.