Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο Συλλόγου Νεφροπαθών Πέλλας


Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε χθες το βράδυ ο πρόεδρος του συλλόγου μας κ.Βασίλης Μίσκος με τον βουλευτή του νομού μας κ.Γιάννη Σηφάκη πληροφορηθήκαμε με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση την έγκριση, από τον Αναπλ.Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη,της χρηματοδότησης για την αγορά 10 νέων μηχανημάτων αιμοκάθαρσης για την  μονάδα τεχνητού νεφρού του νοσοκομείου Έδεσσας.

Η προμήθεια αξίας 150.000 Ευρώ θα γίνει από το πρόγραμμα Δημοσίων επενδύσεων.

Είμαστε πολύ περήφανοι που ένα όνειρο πολλών χρόνων, η μεταφορά της μονάδας τεχνητού νεφρού και η αντικατάσταση των μηχανημάτων με καινούρια, πραγματοποιείται στις μέρες μας.

Ήταν ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που μας απασχόλησε έντονα και παλέψαμε να το επιλύσουμε με όλες μας τις δυνάμεις!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον βουλευτή κ.Γιάννη Σηφάκη που από την πρώτη μέρα που εκλεγήκαμε ήταν συμπαραστάτης στον δύσκολο αγώνα μας για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των μελών του συλλόγου μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                        
ΜΙΣΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                              
ΝΗΣΙΑΝΤΣΗ ΕΛΕΝΗ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Έχετε καταλάβει ότι είναι υποχρέωση τους μην τρελαθούν πια λες και μας κάνουν Χάρι είναι υποχρέωση τους και αφήστε τα ευχαριστώ έπρεπε να σκεφτούν πριν από μας για μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασιλη και ελενη ειστε αγνοι και καλοπροαίρετοι ανθρωποι. ομως υπαρχουν και αυτοι που το εκμεταλλευονται. Λετε η προμήθεια ΘΑ γίνει. τεσσερα χρονια τακουμε και τιποτε, για τα αυτονοητα. για μια απλη μεταφορά του νεφρου ακομη 4χρονια στο περιμενε... Εδω δεν λειτουργεί η λαπαροσκόπηση και κοσμος ταλαιπωρειται για αυτονόητα. ειληκρινα λυπάμαι για τα ψεματα τους. ποσες φορες ειπαν οτι θα έρθει ο πολακης, αστειο για εγκαινια της μεταφορας του νεφρου. θα ερθει ο πρωθυπουργός και αυτο γιατι λειτουργουν ανταγωνιστικα, λέει ο ενας θα φερω το ταδε κυβερνητικο στελεχος, αλλος σπευδει να ανακοινωσει θα ερθει ο πολακης, ο πρωθυπουργος και η κοροϊδία παει σύννεφο.ντροπη ντροπη για τους εκπροσώπους του νομου.για αυτονοητα πραγματα δεν τον δινουν σημασια κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πονάς πολύ "ανώνυμε" της ΝΔ, και που είσαι ακόμη μετά τον Αύγουστο που θα βγάλουμε τη χώρα οριστικά από τα μνημόνια και θα σούρχεται η μια κατραπακιά πίσω από την άλλη. Αναβαθμίζεται το σημόσιο σύστημα εκεί που εσείς το ρίξατε στα τάρταρα με το τεχνητό νεφρό στα υγρά υπόγεια, για λύπηση είστε

      Διαγραφή
    2. Μάθε να γράφεις πρώτα και μετά δώσε σανό στο λαό σε κάναμε και βουλευτή

      Διαγραφή
  3. Σηφακη φοβασαι να πας στις συγκεντρώσεις των δημων γιατι θατακουσεις για αυτα που ψηφισες φορολογια και ασφαλεια στο 70 %.και να μην αφαρουντε για πρωτη φορα απο το εισοδημα, κατηργησες την επιστροφή πετραιλεου και οχι μονο ... πρόγραμματα που σε παρεδωσε ο καρασμανης για την οργανωση των αγροτων τεσσερα χρονια τιποτε . κατεβασες τους ανθρωπους στην αθηνα για να βγεις φωτογραφία για πράγματα που προβλέπει ο ελγα. ιδες ποτε οι προηγούμενοι να κατεβαζουν τους αγροτες στην αθηνα με τοσα εξοδα και ταλαιπωρία.για αυτο δεν ερχεσαι στο δημο ενω μεχρι προχθες σμπροχνωσουν να μπεις στα δημαρχια. χθες επετεθηκες στον συναδελφο σου που σε αδειασε για την υποθεση της αθηνας σημερα επιτιθεσαι στους δημαρχους .σε πειρανε χαμπαρι ολοι. . καρατζοβα να το βαλεις δεν βριζω ας απαντησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρεζίλι γίνεστε εκεί στον Καρασμάνη καθημερινά..

      Διαγραφή
    2. Εκτός από να προσπαθείς να μας υποτίμησης λέγοντας μας την μία φασίστες την άλλη ότι είμαστε τάχα του Καρασμάνη ξέρεις να κάνεις τίποτα άλλο

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.