Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Αρκάς τα «χώνει» με νέο σκίτσο για τη φονική πυρκαγιά στην Αττική (φωτο)


Με τη γνωστή καυστικότητά του, ο Αρκάς αποτυπώνει στα σκίτσα του τα  όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στην Αττική, από τις πυρκαγιές  και τον απολογισμό των νεκρών, μέχρι τις ευθύνες για τον πύρινο όλεθρο..

Το πλέον πρόσφατο σκίτσο του που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα  του στο Facebook καυτηριάζει τις δηλώσεις των αρμόδιων υπουργών σχετικά με το ποιος ευθύνεται για αυτήν την ανείπωτη τραγωδία.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

18 comments:

  1. Είναι τρομερό...ΔΕΝ το χωραέι ο ΝΟΥΣ
    αλλά στην κ...χώρα που ζούμε
    χάθηκαν 88 και αγνοούνται και γω δεν ξέρω πόσοι ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ
    ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ....στην παραθέριση τους οι άνθρωποι

    ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ!!! που να ήταν Κυριακή....χιλιάδες νεκρούς θα είχαμε.....
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΚΟΜΗ ΝΑ το πιστέψω....

    και η κυβέρνηση εκεί ακλονητη και αλαζονικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απορώ πως θα κοιμούνται από δω και πέρα. Θα τους στοιχειώνουν όλα αυτά τα μάτια. Για μια καρέκλα αξιζει;
      Περιμένουν να περάσει κι αυτό, να ξεχαστεί, αλλά αυτή την φορά δεν είναι έτσι. Όση καναβη κι παίρνουν δεν θα ηρεμούν.

      Διαγραφή
    2. Εσύ κρυφονεοδημοκράτη που "απορείς" , το 07 στην Ηλεία δεν θυμάσαι πως ξεχάστηκαν όλα και ξαναβγήκε ο Κωστάκης!!!

      Διαγραφή
    3. Αυτό έχεις πιπίλα φανερε καλεκροκλατορα? την Ηλεια? Αντί να σκύψεις το κεφάλι και να ζητήσεις συγγνώμη? Ή τουλάχιστον σκάσε
      Έλεος!!!

      Διαγραφή
    4. 50 ΧΡΟΝΙΑ ΧΤΙΖΟΝΤΑΝ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΥΚΟΔΑΣΗ,ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ,ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ,ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ,ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΨΙΝΑΚΗΣ ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΤΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΟΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ ΜΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ! ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΦΤΑΣΜΕ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ 300 ΘΥΜΑΤΑ,ΝΕΚΡΟΥΣ ,ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ, ΕΓΚΑΥΜΑΤΙΕΣ. Η ΙΔΙΑ ΠΑΛΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ! ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΝΟΗΣΑΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ,ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΓΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΚΕΝΩΣΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΑΠΝΟΥ,Π.Χ. ΚΙΝΝΕΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ.ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ,ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ,ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΕΝΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ,Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΣΚΟΠΟ; ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟ9ΠΙΚΗ ΚΟΙΘΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ,ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ,ΝΑ ΠΡΟΝΝΟΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΦΙΕΣΤΕΣ ,ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ -ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

      Διαγραφή
    5. Προς 5:23 Σου απάντησα χυδαία γιατι σκεφτεσαι μικροπολιτικά και όχι ουσιαστικά .Αναρωτήθηκες ότι μπορεί από κάποια επόμενη καταστροφή το θύμα να είσαι εσύ ο ίδιος; Μόνο τότε θα δεις το πραγματικό πρόβλημα και θα ενδιαφερθείς πραγματικά για την λύση!!!

      Διαγραφή
    6. Και στα δικά σου καρεκλακια

      Διαγραφή
    7. Προς 8:35 Δεν αξίζει η συζητηση μαζί σου!!!Οι χαρακτηρισμοί και αναθεματισμοί δεν είναι επιχειρήματα!!!

      Διαγραφή
    8. εσυ 12:30 που μόλις πήρες τα 0,60€ των συριζοτρολ για την μπουρδα σου....εισαι ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ..
      καθεσαι και συγκρινεις ποιος σκοτωσε περισσότερους αντι να παραδεχθείς ότι ΕΤΟΥΤΟΙ ΕΔΩ
      ΒΓΗΚΑΝ με οργή από τον κόσμο για να τα αλλάξουν όλα και γιατί ΛΕΓΑΝΕ ότι τάχα δεν μπορεί να είναι χειρότεροι από τους προηγούμενος

      ΕΛΑ ΟΜΩΣ που όχι μονο είναι χειρότεροι αλλα και ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!!!
      ούτε περιουσίες ούτε ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ μπορούν να διαχειριστούν και μάλιστα τους οδηγούν σε φρικτό ΘΑΝΑΤΟ ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ τον αριθμο των αγνοουμένων...
      κανοντας δηλαδή DAMAGE CONTROL-->>>> που σημαίνει ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ της ζημιάς (της απώλειας της ζωής)

      Το ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ αυτό ότι είναι ότι πιο ΜΑΚΙΑΒΕΛΙΣΤΙΚΟ υπάρχει και έχουμε ζήσει στην μεταπολίτευση

      ever????? ή τα κόκκινα γυαλιά σου θα μας κάνουν διαγωνισμό θυμάτων και νεκρών.....άντε να αναφέρεις και το ΗΛΙΟΣ ότι επεσε επι ΠΑΣΟΚ η νδ δεν θυμαμαι…..ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ

      ΚΑΗΚΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ στην ΠΡΩΤΕΥΣΟΥΣΑ εν έτει 2018!!!!!! νεκροί ΠΑΝΩ από 100 τι άλλο θέλεις?
      Παραίτηση καμία ….τι άλλο θέλεις?
      επικοινωνιακό σοου με ασπρα πουκαμισα και γυρισμένα μανίκια που σημαίνει ότι είμαι αθώος (λευκός) και εργάζομαι (γυρισμένα μανίκια) είναι τα μόνα στα οποία περνουν άριστα αυτοί που θαυμάζεις και υπερασπίζεσαι....
      ΑΝ σου αρέσει η Ελλαδα που ζείς τότε ΛΥΠΑΜΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ!!!!

      ΥΓ....Μην παραλείψεις να απαντήσεις από εγωισμό μη σου θίξουμε την μεγάλη κυβερνηση της ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ ΦΑΣΙΣΤΤΕΡΑ

      Διαγραφή
    9. Ο άρρωστος φανατισμός που εκπέμπεις δεν δείχνει ώριμο σκεπτόμενο πολίτη.Σου συνιστώ επειγόντως επισκεψη σε ψυχιατρίο γιατι έπεται θερμός Αυγουστος!!!

      Διαγραφή
  2. Μαλακές πολλοί Αρκάς ένας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί ρε φίλε ωρύεσαι;Είχες την εντύπωση ότι ζεις στην Γερμανία ή εμεις έιμαστε Σουηδοί!!!Τώρα κατάλαβες τι είμσατε .Με χειραψίες ,χτυπήματα στην πλάτη ,παρελάσεις κσι συλλαλητήρια δεν λύνονται τα προβλήματα!!! ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ .Αν δεν το καταλάβουμε μια ζωή θα κλαψουρίζουμε στα κανάλια προς τέρψιν των 'δημοσιογράφων'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από τον Τρίτση του Ανδρέα ξεκίνησε το κακό ως γνωστόν. Έτυχε κ είναι ο Αλέξης σήμερα. Έτυχε.οι ευθύνες στους παλιούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγράμματε και ανιστόριτε τον νομο του Τρίτση ακύρωσε στην πράξη ο Ανδρέας υποκύπνοντας στα ντόπια συμφεροντα και στο πολιτικό κόστος.

      Διαγραφή
  5. η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ παίζουν την μικροπολιτική τους πάνω στους νεκρούς. Αλλά εδώ θα σταματήσουν; Εδώ κατέστρεψωαν τη χώρα, χαντάκωσαν το μέλλον των παιδιών της. Τώρα χρειάζεται ομόνοια και όχι ανθρωποφαγία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα
      Δεν κατάλαβα
      Τώρα χρειάζεται ομόνοια
      Αλλά το 2007 στις φωτιές στην Πελοπόννησο κατεβασατε τον κοσμο σε διαμαρτυρίες.

      29/08/2007

      ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


      Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ χαιρετίζει την μεγάλη συγκέντρωση πολιτών στην πλατεία Συντάγματος, μια αυθόρμητη φωνή διαμαρτυρίας για την μεγάλη οικολογική και ανθρωπιστική καταστροφή του φετινού καλοκαιριού.

      Η πρωτοφανής προσέλευση πολιτών στο Σύνταγμα, χωρίς κανένα κομματικό κάλεσμα, είναι μια μεγάλη πηγή αισιοδοξίας. Δείχνει ότι η κοινωνία είναι πολύ πιο ευαίσθητη από τις κυβερνήσεις στο οικολογικό ζήτημα, και απαιτεί μέτρα που θα προστατεύουν το περιβάλλοντος από τα οικονομικά συμφέροντα και τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Δείχνει επίσης ότι τα φτηνά επικοινωνιακά τεχνάσματα που προσπαθούν να συγκαλύψουν τεράστιες κυβερνητικές ευθύνες δεκαετιών, έχουν ολοκληρωτικά καταρρεύσει.

      Αυτή η κινητοποίηση των πολιτών, η ευαισθησία και η αποφασιστικότητα τους, δείχνει ότι το σύνθημα «το περιβάλλον πάνω από τα κέρδη» είναι σήμερα ώριμο και επίκαιρο περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Απομένει στην ίδια την κοινωνία να το επιβάλλει, υπερασπιζόμενη τον φυσικό πλούτο και τον δημόσιο χώρο από την κερδοσκοπική απληστία και την υπερεκμετάλλευση, που προωθείται από τα δύο μεγάλα κόμματα ως «ανάπτυξη».

      Και μιλάτε για χαντακωμα και ανθρωποφαγία??
      Έτσι σας βόλευει???
      Που στειλατε τον καμμένο και κουνουσε το δάχτυλο σε αυτούς που τα έχασαν όλα χρηζοντας τους φταιχτες??
      Η στον Τόσκα που έψαχνε μάταια για οργανωμένο σχεδιο εμπρησμού ενω ηταν ολιγωρία των δικών του διορισμένων υπευθύνων???

      Διαγραφή
  6. Οι υπεύθυνοι για το έγκλημα θα λογοδοτήσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια χαρά τα λέει
    Εσύ πολύ 'ψύχραιμα μιλάς
    Μήπως έχεις αυθαίρετα και θίχτηκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.