728x90

Το συγκλονιστικό σκίτσο του Der Spiegel για το τέλος του ελληνικού προγράμματος


Αφιερωμένη στην Ελλάδα και στο τέλος των προγραμμάτων προσαρμογής είναι η γελοιογραφία στο περιοδικό «Der Spiegel» που κυκλοφορεί αύριο.
Στο σκίτσο εμφανίζεται ένας σκελετωμένος άνδρας να κάθεται μπροστά από το γραφείο ενός «γιατρού» με την επιγραφή «EU» (E.E.).
Στην καρέκλα του πρώτου είναι κρεμασμένη μια μπλούζα με την επιγραφή «Griechenland» (Ελλάδα) και την ελληνική σημαία.
«Μετά τα οκτώ χρόνια δίαιτας φαίνεστε σημαντικά καλύτερα», λέει ο «γιατρός» στον αποκαμωμένο άνδρα.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Ωραία γελάμε με τα χάλια μας αν υπάρχουν φυσικά γιατί διαβάζω σε άλλες ειδήσεις ως χίλια ευρώ αφήνουν η Έλληνες σε κάθε επίσκεψη στην Τουρκία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τοσα στοιχίζει το ενοίκιο που ενέκριναν στους δυο έλληνες στρατιωτικούς,σαν διαμονή στο εξωτερικο.
      Γιατί για άλλους δεν γνωρίζω να πηγαίνουν τελευταία προς τα εκεί

      Διαγραφή
  2. Μαλλον δεν γνωρίζεις καλά φίλε μου χαμός γίνεται για ψώνια οπως και στα Σκόπια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ πρέπει να είσαι η εύζωνας η τελωνειακός για να τα ξέρεις αυτά

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Ad Code