Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συντήρηση ηλεκτροφωτισμού 300.000 € στο οδικό δίκτυο της Πέλλας


Εγκρίθηκε η δημοπράτηση έργων της Π.Ε. Πέλλας για τον ηλεκτροφωτισμό προϋπολογισμού 300.000,00 € με εισήγηση της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής της Π.Κ.Μ. Αθηνάς Αθανασιάδου - Αηδονά 

«Οι διαδικασίες για την υλοποίηση των έργων που αφορούν τη γενικότερη συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας μας προχωράνε. Μέσω συνεχούς συνεργασίας με την αρμόδια Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων προωθούνται τα θέματα που αφορούν τον αναπτυξιακό προγραμματισμό της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Συνεχίζουμε με την ίδια φιλοσοφία για να επιλύσουμε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων μας και αφορούν σε ένα ευρύ πεδίο όπως η πολιτική προστασία, το οδικό δίκτυο, η στήριξη πολιτιστικών δράσεων και, φυσικά, η βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας» δήλωσε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.

Τα δύο (2) έργα που εγκρίθηκαν ομόφωνα από την Οικονομική Επιτροπή της Π.Κ.Μ. είναι:

1. «Συντήρηση υφιστάμενων υποδομών ηλεκτροφωτισμού και σηματοδοτών εθνικού οδικού δικτύου για το έτος 2018», προϋπολογισμού 200.000,00 €.

2. «Συντήρηση υφιστάμενων υποδομών ηλεκτροφωτισμού και σηματοδοτών επαρχιακού οδικού δικτύου για το έτος 2018», προϋπολογισμού 100.000,00 €

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Και πάλι η κυρία Αηδονά για να καλύψει όλες τις εκκρεμότητες χρόνων. Ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φτανει ρε εσύ.
      Θα παθεις αφυδάτωση απ το γλυψιμο

      Διαγραφή
  2. Και η διασταύρωση στην Παλαιά Πέλλα με την επαρχιακή οδό παραμένει στο σκοτάδι εδώ και έναν χρόνο... Σε ποια ευρωπαϊκή χώρα θα συνέβαινε κάτι αναλογο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.