Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σήμερα η έναρξη της 4ης Εμποροπανήγυρης Σκύδρας


Σήμερα Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018 στις 08:30΄μ.μ. ανοίγει αυλαία η 4η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας για να υποδεχθεί και να καλωσορίσει τα πλήθη των συμπολιτών μας αλλά και των πολλών ενδιαφερομένων που αναμένεται να την επισκεφθούν από διάφορα μέρη της Κεντρικής Μακεδονίας μας κι πλατύτερα.

Με μια μικρή, πλην όμως, πλούσια παρακαταθήκη τριών ετών η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας διαθέτει πλέον τις εγγυήσεις, ώστε και φέτος από την Τετάρτη 22 έως την Τρίτη 28 Αυγούστου 2018 ν΄αποτελέσει το πολυσήμαντο αναπτυξιακό γεγονός.

Το μεγάλο εύρος των εκθεσιακών προϊόντων και υπηρεσιών που θα παρουσιαστούν είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσουν την προσοχή και το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού, ενώ θα υπάρχουν και οι ανάλογοι χώροι εστίασης, αναψυχής, διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Η πόλη και η αγορά της Σκύδρας είναι έτοιμες για την υποδοχή και τη φιλοξενία των επισκεπτών.

Να σημειωθεί ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Σκύδρας πραγματοποιεί την Παρασκευή 24 του μηνός λευκή βραδιά με τα καταστήματα να υποδέχονται το αγοραστικό κοινό μέχρι το βράδυ, στις 11:00΄η ώρα.

Επίσης, πολύμορφες παράλληλες εκδηλώσεις εμπλουτίζουν το επταήμερο της 4ης Εμποροπανήγυρης.

Ποιες ημέρες είναι καλύτερες για να επισκεφθεί κάποιος την 4η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας 2018; η απάντηση είναι απλή και ξεκάθαρη: Όλες ανεξαιρέτως! 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ιγνατιάδου αν θεωρείς το σουβλάκι πολιτιστικό γεγονός καλύτερα μην ξαναδώσεις για δήμαρχος. Εκεί ειδικά με την φιλοξενία των επισκεπτών το κάψατε το δελτίο τύπο, ποιους μωρέ θα υποδεχθείτε τους γηγενής κατοίκους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.