Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Έντονη βροχόπτωση με δυνατό άνεμο και μικρής διάρκειας χαλαζόπτωση (βίντεο)


Στη φόρμα επικοινωνίας της σελίδας μας λάβαμε το παρακάτω μήνυμα: 

Για δεκαπέντε λεπτά είχε έντονη βροχόπτωση, με δυνατό άνεμο και μικρής  διάρκειας χαλαζόπτωση. Το βίντεο είναι από την οδό Φιλίππου στο κέντρο της  Έδεσσας και φαίνονται τα αποτελέσματα των έντονων καιρικών φαινομένων. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Ρωτήστε να μάθετε από πότε έχουν να καθαριστούν τα φρεάτια. Στην 'πλατεία Κολωνακίων' τη γνωστή με τα όμορφα κολωνάκια εννοώ στο κέντρο της πόλης είχε πλημυρίσει και τα νερά έμπαιναν στα γύρω μαγαζιά. τέτοια δημοτική αρχή να μην ξαναδεί ο τόπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εκει στο δημο.....κανενα φρεατιο παιδια ας καθαρισουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενώ εδώ στα Γιαννιτσά που ενημερώθηκαν δήμος και υπηρεσίες για συγκεκριμένο φρεάτιο που είναι βουλωμένο 10 μέρες τώρα στη Σκρα σκοτώθηκαν να το καθαρίσουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βλαχοδημαρχε καλα τα συλλαλητηρια αλλα καθαριζουμε και κανα φρεατιο ετσι γιατι αμα πλημμυρισουμε και παθουμε ζημια στα σπιτια και στα μαγαζια μας θα μας λες αναρμοδιος αντε φυγετε ρε επικινδυνοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέτοια καταταντια δεν έχει ξανά υπάρξει ποτέ στην ιστορία της Εδεσσσς είστε η χειρότερα δημοτική αρχή που γνώρισε αυτός ο τόπος.Καταντησατε την πόλη χειρότερη καιαπό ένα χωριό της Ζημπαμπουε ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ
      ΠΕΣ ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΙΚΑΝΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ.
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΩΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΛΗ.
      ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

      Διαγραφή
  6. Ο γνωστός "δημοσιογράφος" έκανε ρεπορτάζ για την γνωστή λίμνη στο άγαλμα του Μεγαλέξανδρου για να τα χώσει στην Περιφέρεια. Την πλημμύρα μπροστά στο δημαρχείο δεν την είδε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι δημοσιογράφος, απλά το έγραψε και στο προσωπικό του fb, ότι είναι αναγκασμένος να το κάνει, να στηρίζει τον βλάχο δηλαδή για ένα κομμάτι ψωμί. Η εκμετάλλευση από άνθρωπο σε άνθρωπο είναι το χαρακτηριστικό αυτού του επικίνδυνου ανθρώπου και δημοτικής αρχής. Ευτυχώς τελειώνει ο εφιάλτης του Δήμου τον Μάιο.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.