Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έδεσσας και Αλμωπίας


Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της ΔΕΘ η ΓΣΕΕ σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει πολλαπλές δράσεις.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έδεσσας και Αλμωπίας καλεί όλα τα μέλη του, τους εργαζόμενους, τους νέους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους στο Αγωνιστικό Συλλαλητήριο και την πορεία που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Σάββατο, στις 6 το απόγευμα, στο άγαλμα Βενιζέλου στην Θεσσαλονίκη. Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη για να αγωνιστούμε για σταθερή και πλήρη εργασία για όλους με ίσα δικαιώματα, υγεία και ασφάλεια, για δίκαιο και βιώσιμο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, συντάξεις και παροχές, για ελεύθερη συνδικαλιστική δράση και σεβασμό στους δημοκρατικούς θεσμούς.

Το Εργατικό Κέντρο θα διαθέσει λεωφορείο για όποιον επιθυμεί να μεταβεί στο συλλαλητήριο. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου, Φλωρίνης 4 και στο τηλ. 2381023439 μέχρι της 5-9-2018 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12 μμ.

ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.