Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έφη Ταμβίσκου: "Εσφαλμένη απόφαση να τεθώ σε αργία"


«Εντελώς εσφαλμένη» θεωρεί η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Έδεσσας Έφη Ταμβίσκου, την απόφαση του αρμόδιου πειθαρχικού οργάνου να την θέσει σε αργία μαζί με τον δήμαρχο Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου.

Σε δήλωσή της που απέστειλε στην Εφημερίδα μας με αφορμή τοπικό δημοσίευμα, η κ. Ταμβίσκου γνωστοποιεί ότι θα προσβάλλει την απόφαση ενώπιον των δικαστηρίων, διότι, όπως τονίζει «θίγεται η πολιτική και προσωπική της υπόσταση».

Η κ. Ταμβίσκου θεωρεί ότι «έπρεπε να τιμωρηθεί αποκλειστικά ο δήμαρχος λόγω θέσεως και αποκλειστικών αρμοδιοτήτων του θέματος αυτού» και όχι η ίδια η οποία, όπως ισχυρίζεται, ήταν αποκλειστικά και μόνο εντεταλμένη προς υπογραφή δημοτική σύμβουλος, χωρίς καμιά αρμοδιότητα διοικητικής ενέργειας ή πράξης ή παράλειψης. «‘Όλα αυτά αποδεικνύονται περίτρανα από πλήθος εγγράφων που έχω στην κατοχή μου», υπογραμμίζει η δημοτική σύμβουλος Έδεσσας.

Η υπόθεση της αργίας του δημάρχου Δημήτρη Γιάννου και της Έφης Ταμβίσκου αφορά στη λειτουργία του καταστήματος του ΦΟΕ το 2012, το οποίο δεν «σφράγισε» ως όφειλε μετά από διαδοχικές κλήσεις η δημοτική αρχή.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

20 comments:

  1. Ο Δημήτρης κρυβόταν για την αργία και τώρα κάνεις δήλωση για σένα η για τον Δημήτρη μήπως σε βάζει ο συνονόματος του που είσασταν όλοι μαζί συναγωνιστές και θα αλλάζετε τον δήμο και τελικά τον κάντε για τις απόκριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2.28 Γιατι θα επρεπε παντα καποιος να βαζει καποιον ρε;ολοι πρόβατα ειστε; απο τον εαυτο σας κρινετε; Εενα Εφη μου μυρίζει πολύ. Ξέρω τι γίνεται εκεί μέσα. Παρατα τους και αστους να βγαλουν τα ματιατους

      Διαγραφή
  2. Αχ Έφη και εσύ είσαι εταίρος με τον Τάκη κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο καταλαβατε; κριμα

      Διαγραφή
    2. Εσύ και ο πρώτος που βλέπεις τον εταίρο, ξεχνάς ότι παραιτήθηκε πριν 4 περίπου χρόνια μιλώντας δημόσια για όλα αυτά, και ακόμα που είσαι σε όλα όσα έχει πει θα βγει αληθινή, μια φορά εσύ σχολιάζοντας την πιο άξια δημοτική σύμβουλο που πέρασε από τον δήμο με αυτή την κακία δήμαρχος δεν βγαίνεις. Η μόνη που είχε παντελόνια και έκανε αντιπολίτευση.

      Διαγραφή
  3. ΕΦΗ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΦΑΡΜΟΥΖΗ ΤΟΝ ΚΑΛΟ? ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΦΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Γιάννου λέει έκανε το σωστό .Εσύ είσαι αθώα συνεννόηση το λέμε στο χωριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για πες...εδω τι ψαχνεις;..επειδη ο τακης ηθελε να ηρωοποιηθει τωρα πρέπει να την πατησουν αλλοι;νισαφι πια

      Διαγραφή
    2. Αρα αυτος που εκανε δηθεν το σωστο ενω ειναι σιγουρα παρανομο, αυτος φταιει..απλα πραγματα. Δεν το καταλαβες ...χωριο;

      Διαγραφή
  5. Η δηλωση οφειλει να ειναι προσεγμενη και στην ωρα της ειδικα οταν επικεινται δικαστικες διαμαχες. Πολυ σωστη και μετρημενη βαζει τα πραγματα στη θεση τους.Τα αλλα ειναι κακεντρεχειες βορα του διαδικτυου. Μείνετε στις τρύπες σας κρυμενοι! Εν γνώσει οι ιθυνοντες. Οσο για τους Δημητρηδες καλο ειναι Εφη να κατεβεις μοναχη σου..παρατα τους δεν αξιζουν μια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε αργία εφη μου κ συ κ ο δήμαρχος ειστε τα τελευταία 8 χρονια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι συνδεεις ασυνδετα; αλλού ζεις; σε αργια δεν ειναι και ολοι οι νυν δημοτικοι συμβουλοι συμπολιτευση και αντιπολιτευση που θρονιαζονται χωρις να αντιδρουν με τον Γιαννου να αλωνιζει. :

      Διαγραφή
    2. Για πες μου, τι διαφορετικό λες..

      Διαγραφή
  7. Στο Πέλλα λέει ο Γιάννου πάλι το ίδιο θα έκανε μπράβο λεβέντη μου Ειμασται για τα πανηγύρια αν και δεν πάει ο Τάκης λόγο του μακεδονικού λες και του φταίει η στανκενα που μεγαλώσαμε παντρεύτηκαν γλέντησαν μ αυτή τίποτα δεν σέβεσαι Ούτε πολιτισμό Ούτε κουλτούρα θα σε τιμωρήσουν οι εξελίξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για όσους δεν γνωρίζουν το στημένο της υπόθεσης οι υπάλληλοι της περιφέρειας ανέγραψαν την Ταμβίσκου ως Αντιδήμαρχο κάτι το οποίο δεν ήταν ποτέ. Δήμαρχε και πρόεδρε του δημοτικού συμβουλίου δεν σας βγαίνει ούτε με αυτό, όλοι γνωρίζουν και οι ελάχιστοι που δεν γνωρίζουν θα μάθουν. Ο χρόνο σας τελειώνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατηγορείται τον δήμαρχο για κάτι;δε κατάλαβα,αν ναι τοτε να το πείτε ξεκάθαρα και οχι ετσι αόριστα.Τώρα για την αργία θα αποφανθεί το δικαστήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς όχι δεν κατηγορούμε τον δήμαρχο, αυτός κατηγορεί τον εαυτό του και μάλιστα λέει ότι είναι και "μάγκας" κούνια που τον κούναγε, και ότι θα το ξανάκανε. Όσο το γιατί αυτός ο άνθρωπος προσπαθεί να μπλέξει και άλλους και για την αλήθεια επικολλάω το παραπάνω και τα συμπεράσματα δικά σας.

      Διαδικασία σφράγισης καταστημάτων και επιχειρήσεων από τη Δημοτική Αστυνομία
      ΑΠΟΦΑΣΗ
      Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ


      1. Η σφράγιση καταστήματος ή επιχείρησης δικαιοδοσίας του οικείου δήμου ή κοινότητας διενεργείται από τη Δημοτική Αστυνομία μετά από έγγραφη εντολή του δημάρχου ή του προέδρου κοινότητας. Στην εντολή αναγράφονται τα στοιχεία του καταστήματος ή της επιχείρησης, ο λόγος σφράγισης, η χρονική διάρκεια αυτής και ορίζεται η ημέρα και η ώρα που θα πραγματοποιηθεί αυτή.

      Κατάλαβες έγγραφη εντολή του δημάρχου η του προέδρου κοινότητας. Δεν μπορεί ένας εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος να υπογράψει ούτε σφράγιση από μόνος του ούτε αποσφράγιση χωρίς έγγραφη εντολή δημάρχου.

      Διαγραφή
  10. ΕΣΥ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΚΡΑΤΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΟΤΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΩ ΚΑΙ ΑΣ ΦΑΩ ΠΟΝΗ; ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ; ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ; ΠΟΙΟΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ; ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ; ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ; ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΡΚΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΑΣ ΠΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ. ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΣΟΥ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΕΓΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ, Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.