Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στην Ειδομένη συνελήφθησαν και ομολόγησαν οι δράστες του εγκλήματος στου Φιλοπάππου


Τρεις αλλοδαποί προσήχθησαν αργά το βράδυ της Πέμπτης στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και ανακρίθηκαν για την υπόθεση της ληστείας στο λόφο του Φιλοπάππου που κατέληξε στον θάνατο 25χρονου φοιτητή.

Οι δύο, Πακιστανοί πολίτες, εντοπίστηκαν στον συνοριακό σταθμό της Ειδομένης, από όπου προσπάθησαν να διαφύγουν από την χώρα έπειτα από τη ληστεία που κόστισε τη ζωή στον 25χρονο.
Ο ένας από τους δύο Πακιστανούς, που δηλώνει ανήλικος (17 ετών), φέρεται να ομολόγησε ότι εκείνοι διέπραξαν τη ληστεία, αλλά υποστήριξε ότι δεν έσπρωξαν τον 25χρονο να πέσει στον γκρεμό, αλλά αυτός για να τους αποφύγει, έκανε μερικά βήματα πίσω, παραπάτησε και έπεσε.
Όπως είπαν οι συλληφθέντες, απείλησαν το νεαρό με ένα σπασμένο μπουκάλι, που του κόλλησαν στον λαιμό, για να του αρπάξουν το κινητό τηλέφωνο.

Ο τρίτος αλλοδαπός (με καταγωγή από το Ιράκ) εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας. Οι προσαχθέντες απενεργοποίησαν τα κινητά τηλέφωνά τους έπειτα από τον θάνατο του φοιτητή.
Οι τρεις αλλοδαποί είχαν δημιουργήσει μία άγρια συμμορία και επιτίθονταν σε τουρίστες στην ευρύτερη περιοχή της Ακρόπολης για να τους κλέψουν τα κινητά τηλέφωνα και τα πορτοφόλια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 comments:

  1. ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!
    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.
    ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΜΕΤΑ 4-5 ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΜΑΘΕΙ.
    ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΘΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ;
    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΣΦΑΛΗΣ ΟΤΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ;
    ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΝΕΩΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να σαπισουν στη φυλακη τα ορκ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρακαλούνται οι φιλευσπλαχνοι αντιρατσιστές πολίτες της πελλας που μαγειρεύαν και τάιζαν στην ειδομένη τους συμπατριώτες των συλληφθέντων δολοφόνων να τρέξουν να τους συμπαρασταθούν. Ο διεθνισμός και η αριστερά δεν ελέγχουν ποινικά μητρώα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AMEΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελειώσαμε Κύριοι!!! Δεν έχετε καταλάβει οτι η Ελλάδα είναι πλέον τα κρατητήρια της Ευρώπης. Μπράβο στους Ιταλούς που σηκωνουν ανάστημα στην δήθεν αλληλεγγύη της Ευρώπης. Ο φόβος πλέον κυριαρχεί στην συνείδηση του Έλληνα. Οποιος αμφιβάλλει γι αυτό, ας περπατήσει βράδυ στους δρόμους της Ελληνικής Πρωτεύουσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι μονο.
      πηγαινε σε οποιαδηποτε πολη εχει hot spot, ειδικα των νησιων του ανατολικου αιγαιου, και οχι βραδυ αλλα ουτε και μερα σε ορισμενες περιοχες.
      κατι ατομα με μεγαλο iq τρεχανε να τους ταϊσουν και να τουσ βοηθησουν τουσ λαθρο. τωρα μας πετανε απο και απο τα βραχια, ειχε ξαναγινει νησι με κοπελα,γιατι σε βαθος χρονου θα μας πεταξουν εξω και απο την ελλαδα

      Διαγραφή
  6. Εμας ο προθυπουργος μας τι κάνει; Όλοι αυτοί οι φιλεσπλαχνοι Έλληνες που τους ταιζουν να παν να συμπαρασταθούν στην μάνα του παιδιού,γιατί από δω και πεπέ μόλις τους οργανώσουν τα λαμολαμ της κηβςρκυβέρ και τους δώσουν και όπλα θα μας καθαρισουν σε μια βραδιά,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Που είναι όλοι αυτοί που τους Ταϊζαν και έτρεχαν να τους καθαρίζουν τι έχουν να πουν θα τους πηγενουν τσιγάρα στην φυλακή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.ΤΟ 'ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΟΥ ΩΣ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ'ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ;ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΡΗΣΚΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουμε και λέμε στους χιλιάδες ταξικούς αδελφούς περιλαμβανονται αυτοί που αιματοκύλισαν το Παρίσι οι δολοφόνοι του εστιατόρια της Ύδρας . Του Κανταρη στην Αθήνα ο Αφγανός 32 ετών ανήλικος που αποπειράθηκε να βιάσει και να σκοτωσε στη Κέρκυρα μια ελληνίδα που αποφυλακίστηκε και πήγε Γερμανία όπου σκοτωσε και βίασε μια γερμανίδα ο Πακιστανός που βίασε και άφησέ φυτό την Μυρτώ στην Πάρο ... Και εκατοντάδες αλλά λουλούδια όπως και τρία δήθεν ανηλικα 23 και πλέον Μαίων που βίασαν ένα πραγματικό ανήλικο ομοεθνή τους εντός .....Κατά τα άλλα για να τα οικονομανε οι ΜΚΟ η Ελλάδα γίνεται αποθήκη ψυχών και τόπος απόθεσης κάθε πικραμένου επικίνδυνου και μη. Ας τα βλέπουν κσι οι εκκλησιες ορθόδοξες κσι εαγγελικες ...

      Διαγραφή
  9. Τις πράξεις αλληλεγγύης οπως είπατε τις κάμναν ,αριστεροί και διεθνιστές .Ενω εσείς οι φιλεύσπλαχμοι 'χριστιανοί'μόνο μίσος και δηλητήριο σε ανήμπορους ανθρώπους.Συνεχίστε ,θα εξασφαλίστε εξώστη στον Παράδεισο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι σύντροφε και συ παρέα με τον Στάλιν και το Χίτλερ τα συντρόφια σου στη κόλαση ( ανήμερα της επετείου του συμφώνου ριμπετροφ _ μολότοφ για μα μην ξεχνιόμαστε)

      Διαγραφή
    2. Ο Χίτλερ είναι αποκλειστικά δικό σου .Δεν θα σου δανειστούμε και τα ινδάλματα σου.

      Διαγραφή
    3. Αντε βρε τέτοια γιορτή έχετε μη κρατάτε μούτρα για τον τέως σύντροφο του πατερούλη σας του Στάλιν

      Διαγραφή
  10. Τι κρίμα να μην γίνει hot spot το στρατόπεδο στα Γιαννιτσά να τα κονομάνε οι αριστεροί των ΜΚΟ να δουλέψουν και δικηγόροι αστυνομικοί δεσμοφύλακες. . Τι κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.