Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανεβάζουν ρυθμούς στο Μελίσσι


Συνεχίζεται η προετοιμασία των Μαυραετών της ΔΟΞΑΣ Μελισσίου, με καθημερινές προπονήσεις στο Δημοτικό Στάδιο Μελισσίου.

Με την ενσωμάτωση του μεγαλύτερου μέρους των ποδοσφαιριστών, αλλά και η σκληρή προτοιμασία άρχισε να αποδίδει καρπούς και αυτό φάνηκε στον τελευταίο φιλικό στην Καρυώτισσα, όπου οι ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ, έτρεχαν ασταμάτητα για 90 λεπτά, έχοντας πολύ περισσότερες δυνάμεις από τους κιτρινόμαυρους, τους οποίους και νίκησαν με 1-0.

Στα μέσα Σεπτεμβρίου θα ενσωματωθούν με την Ομάδα και οι Σερέτης, Τσάλμας Χ και Μιχαηλίδης Π, οι οποόι θα είναι έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Την Κυριακή οι Δευτεραθλητές θα δώσουν το τρίτο φιλικό της προετοιμασίας τους με τον ισχυρό ΑΡΗ Αμπελειών, στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελειών στις 18.00, αγώνας που θα είναι ο τελευταίος, ενόψει του Κυπέλου, όπου η ιστορική ΔΟΞΑ Μελισσίου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 17.00 στο Δημοτικό Στάδιο Μελισσίου το νικητή του αγώνα ΑΡΗ Αθύρων-ΟΛΥΜΠΟΣ Αψάλου, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου.

Οι επόμενοι αγώνες του Κυπέλου είναι:

Την Κυρική 16/9 ΑΡΗΣ Νησίου-ΔΟΞΑ Μελισσίου και

Την Κυριακή 23/9 ΠΑΟ Κερασιάς ή ΑΕΚ Καρυώρτισσας-ΔΟΞΑ Μελισσίου.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.