Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο από την Π.Ε. Πέλλας (φωτο)


Οι προγραμματισμένες εργασίες στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας ολοκληρώθηκαν μετά από σημειακές παρεμβάσεις σε τμήματα τα οποία εντάσσονται στα έργα που υλοποιεί η Π.Ε. Πέλλας.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση Εθνικού και Επαρχιακού δικτύου ΠΕ Πέλλας για το έτος 2017, 2018 και 2019» με προϋπολογισμό 963.000,00 € περατώθηκαν οι εργασίες συντήρησης οδοστρώματος στην ανηφόρα του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας – Νοσοκομειακή Μονάδα Έδεσσας, όπως, επίσης, στην είσοδο της Τ.Κ. Άγρα, στη λεγόμενη «στροφή Μπάπκα».

Ταυτόχρονα, στην Τοπική Κοινότητα Κλεισοχωρίου έγιναν οι αποκαταστάσεις του οδοστρώματος οι οποίες περιλαμβάνονται στο έργο «Αποκατάσταση φθορών οδοστρώματος επαρχιακού οδικού δικτύου Π.Ε. Πέλλας» προϋπολογισμού 250.000,00 € ενώ, ολοκληρώθηκαν και οι εργασίες εντός του οικισμού της Τ.Κ. Σωτήρας. Το προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθούν κι άλλες εργασίες, μετά τον οικισμό της ομώνυμης κοινότητας, όπως και στη διασταύρωση για Μαργαρίτα.

Πέρα από τις προαναφερθείσες παρεμβάσεις, το αμέσως επόμενο διάστημα θα προχωρήσουν εργασίες και σε άλλα σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας.

Στο περιθώριο των εργασιών αυτών και λόγω των καιρικών συνθηκών των τελευταίων ημερών ολοκληρώθηκε η κοπή δένδρων με επικίνδυνη κλίση προς το οδόστρωμα της Επαρχιακής Οδού Έδεσσας – Αριδαίας (10 χλμ περιοχή “αεροπλάνο”) με τη συνδρομή συνεργείου υλοτόμων του Δασαρχείου Έδεσσας, του Δήμου Έδεσσας (παραχώρηση μηχανήματος, καλαθοφόρου και χειριστή), του ΔΕΔΔΗΕ Έδεσσας για την απομάκρυνση καλωδίων κατά την κοπή των δένδρων, της Τροχαίας Έδεσσας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Έδεσσας για το πλύσιμο του καταστρώματος της οδού.
asfpel
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Ξέρετε υπάρχουμε και εμείς στα Γιαννιτσά που οι δρόμοι σας είναι χάλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο Νοσοκομείο της Έδεσσας έριξαν μία φλούδα άσφαλτο για τα μάτια του κόσμου σε ένα μικρό τμήμα και αυτό όχι στην απότομη στροφή του νοσοκομείου αλλά πιο πάνω. τι σόι αποκατάσταση οδικού δικτύου είναι αυτό κυρία Αιδονά μόνο οι υπηρεσίες της Νομαρχίας ξέρουν. Ξευτίλα και Αισχος το κρίμα στο λαιμό σας αν γίνει ατύχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1.200.000 για αυτά; Αστειεύεστε προφανώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η διαχείριση των χρημάτων πρέπει να γίνεται με σύνεση. Η Νομαρχία έστρωσε όπου νάνε άσφαλτο και όχι στα ποιό χαλασμένα και επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου του Νομού. Δηλαδή π.χ στην θανατηφόρα στροφή της κατηφόρας για Άψαλο που και πάλι γλιστράει και έχουν χάσει τη ζωή τους άνθρωποι δεν έστρωσαν, στις δύο στροφές του Νοσοκομείου στην Έδεσσα δεν έριξαν αλλά έστρωσαν στο ισιάδι. Προφανώς η άσφαλτος έπεσε όπου βόλευε τον εργολάβο αφού οι υπάλληλοι της Νομαρχίας ούτε καν θα ήξεραν που στρώνεται η άσφαλτος καθώς μάλον θά δροσίζονταν στα κλιματιστικά των γραφείων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μαυρο για σας απο την αλμωπια .καμια δικαιολογια ξερετε τι θα παρετε αυτη τη φορα ζερζη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα ίδια και στην Πιπεριά. Έχουν σημαδέψει για να στρώσουν άσφαλτο στο ισιάδι και όχι εκεί που φεύγουν τα αυτοκίνητα. Κι ας τους είπαμε. Ζέρζη ακούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.