Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παραίτηση Πελοπίδα Παπαγεωργίου από το ΔΣ Εδεσσαϊκού με αιχμές για το γηπεδικό, που δεν έγινε δεκτή


Την παραίτηση του από τον διοικητικό συμβούλιο του Εδεσσαϊκού έπειτα από δύο συναπτά έτη παρουσίας και προσφοράς υπέβαλλε ο υπεύθυνος αθλητικών εγκαταστάσεων Πελοπίδας Παπαγεωργίου με κύρια αφορμή τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κλεισοχωρίου.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Πελοπίδα δεν έκρυψε από την πρώτη στιγμή τον εκνευρισμό του δηλώνοντας τα εξής :

Από τις 21 Απριλίου και με την συνδρομή του Νίκου Κανάνη ,με έξοδα τόσο του Εδεσσαικού όσο και προσωπικά, ασχολήθηκα καθημερινά με το γήπεδο του Κλεισοχωρίου προκειμένου να το παραδώσουμε ως αρμόδια επιτροπή στην ομάδα πανέτοιμο για την έναρξη της προετοιμασίας, ιδανικό για τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει ο Εδεσσαϊκός.Δυστυχώς για μια ακόμα χρονιά δεν είχαμε την παραμικρή βοήθεια από τους ανθρώπους της Ελπίδας που θέλουν να προπονούνται και να αγωνίζονται στο συγκεγκριμένο χώρο ,ούτε στα λιπάσματα,ούτε στα πετρέλαια του χορτοκοπτικού, ούτε καν σε κοινωφελή εργασία.Μάλιστα ήταν αρκετές οι φορές που κατά ένα παράξενο τρόπο συναντήσαμε εμπόδια και με την άρδευση (σπασμένοι σωλήνες και άδεια δεξαμενή) δυσκολεύοντας το πότισμα του γηπέδου.Αναγνωρίζω ότι το γήπεδο είναι δημοτικό και έχουν το δικαίωμα  να αγωνίζονται όλοι, αλλά δεν μπορεί και δεν γίνεται να πληρώνει πάντα ένας.
Εαν ήταν ξερό όπως το παρέλαβα ποιός θα πήγαινε? Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν σήμερα η Ελπίδα να πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση στο γήπεδο του Κλεισοχωρίου χωρίς να έρθει σε επικοινωνία με κανέναν από τους υπευθύνους της αρμόδιας επιτροπής(Παπαγεωργίου,Κανάνη,Γιάννου).Ο Εδεσσαϊκός έχει συμβάλει οικονομικά σε αυτά τα δύο χρόνια ένα αξιοσέβαστο ποσό για τις αθλητικές υποδομές που είναι σημαντικές για μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει προσελκύοντας παράλληλα και ποδοσφαιριστές αξίας.Γι' αύτο ακριβώς τον λόγο και επειδή έφτασα στα όρια μου δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο ,ευαισθητοποιώντας κάποιους μήπως και δώσουν λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα.

Αμέσως μετά ο πρόεδρος του Εδεσσαικού Πέτρος Πασσαλής και αφού πρώτα επικοινώνησε με τον Πελοπίδα Παπαγεωργίου δήλωσε :
Δεν γίνεται δεκτή η παραίτηση του γιατί αποτελεί αναπόσπαστο και πολύτιμο κομμάτι της προσπάθειας μας.Μαζί ξεκινήσαμε μαζί θα συνεχίσουμε.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Καλά ρε Πελοπίδα εδώ ο Γιάννου με φωτογραφίες και δηλώσεις μας είπε ότι το έφτιαξε το νέο Μαρακανά στην Έδεσσα, σιγά για λίγο πότισμαΤΑΚΗ και μερικά ξερά χόρτα, να πάρετε την ευχή του ΙΩΗΛ σαν τον ΤΑΚΗ της καρδιάς μας, ούτε θα ασθενήσετε ποτέ αλλά το κυριότερο δεν θα παραιτείται κανένας από την ομάδα και δεν θα ονομάζετε πρόεδρος η αντιπρόεδρος από μόνος του. Τα πάντα όλα έχουμε δει στην Έδεσσα, μέχρι και τον μέγα πολιτικό σε πανηγύρια, κανε υπομονή αγόρι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καποιοι ασχολουνται ακομα με το τοπι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΚΑΘΕ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ.
    ΤΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΙΣΤΙΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΑΝΤΟΝ.
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΑΛΑΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ Κ.Λ.Π ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟΚΛΙΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ.
    ΠΩΣ ΛΥΝΕΙΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ;
    ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρωτοφανές για την ομάδα του Εδεσσαϊκού ,είναι μια διοίκηση που τα τελευταία χρόνια δημιουργεί μόνο προβλήματα , απ ότι βλέπουμε συνεχίζει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.