Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ερωτήματα προς τo Δήμαρχο Έδεσσας από γεωπόνο - πρώην εργαζόμενο στην Αναπτυξιακή Πέλλας


Κε Γιάννου Δήμαρχε Έδεσσας, διάβασα πολύ προσεκτικά την ανάρτηση σας και τα πολλά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο τέλος της δήλωσή σας αναφέρετε: «….είμαι περήφανος διότι πάντα πολιτεύτηκα, πολιτεύομαι και θα πολιτεύομαι με βάση την αξιοπρέπεια και τις πολιτικές μου αξίες. Προτίμησα να τεθώ σε αργία παρά να κλείσω καταστήματα, γιατί θέλω να δημιουργείται απασχόληση και θέσεις εργασίας! Δεν κρίνω το νόμο, αλλά στις συνθήκες οικονομικής ασφυξίας που ζούμε κανείς δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει το μεροκάματό του και αυτό πρέπει να γίνεται σεβαστό!»

Θεωρώ ότι πρέπει να σας ενημερώσω τα εξής:

Ο Δήμος Έδεσσας είναι ο κύριος μέτοχος της Αναπτυξιακής Πέλλας με ποσοστό 39,08% και εσείς ο ίδιος είστε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας (στοιχεία από www.anpe.gr

Στις 21/09/2017 σας επιδόθηκε κατασχετήριο των λογαριασμών της Αναπτυξιακής Πέλλας που αφορά την υπ’αριθμ. 227/2017 τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση από το Μονομελές Πρωτοδικείο Έδεσσας για τη μη καταβολή δεδουλευμένων μου.

Ερωτάστε λοιπόν:

Γιατί από το 2009 έπρεπε να φτάσουμε στο 2017 μέσα από δικαστικούς αγώνες για να μπορέσω να καταφέρω να αποπληρωθώ;

Η μη καταβολή δεδουλευμένων μου από την εταιρία στην οποία κατέχετε την θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου σας κάνει υπερήφανο;

Σας γεμίζει αξιοπρέπεια και ποιες είναι οι πολιτικές αξίες στην παρούσα;

Δεν είμαι πολιτευτής και δεν σκέφτομαι να σας ανταγωνιστώ στον πολικό στίβο, (αυτό το γράφω για να προλάβω εσφαλμένες απόψεις) απλά ζητώ κάποιες απαντήσεις και να μην ισχύουν δυο μέτρα και δυο σταθμά.

Θα παρακαλούσα πολύ να αφιερώσετε 10 λεπτά από τον ένα μήνα αργίας για να μου απαντήσετε σ αυτά τα ερωτήματα. 

Μπάρκας Ιωάννης
Γεωπόνος

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΑΠΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΙΚΑΝΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΛΠ. ΑΝ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ. ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΕΊΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΔΕΣΣΑΣ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ ΈΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΓΚΡΙΤΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΉ ΛΙΓΩΝ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ. ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΧΡΟΝΙΑ, ΌΤΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΞΟΔΕΨΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.