Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Καρασμάνης: Να γίνει αποδεκτό το αίτημα του 1ου ΕΠΑΛ Αριδαίας για την λειτουργία των ειδικοτήτων οχημάτων & ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων & κατασκευών


Ο Γιώργος Καρασμάνης κατέθεσε αναφορά στη Βουλή προς τον αρμόδιο Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, το υπόμνημα του 1ου ΕΠΑΛ και 1ου ΣΕΚ Αριδαίας σχετικά με την μη έγκριση λειτουργίας δύο ολιγομελών τμημάτων στο 1ο ΕΠΑΛ Αριδαίας.

Στο υπόμνημα αναφέρεται ότι δεν εγκρίθηκε η λειτουργία του τμήματος ειδικότητας οχημάτων Γ΄ τάξης και της ειδικότητας ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και κατασκευών, ενώ το ΕΠΑΛ Αριδαίας διαθέτει το αναγκαίο μόνιμο προσωπικό και εργαστηριακό εξοπλισμό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την μετακίνηση των μαθητών στο πλησιέστερο ΕΠΑΛ Έδεσσας, με ότι αυτό συνεπάγεται για το ημερήσιο κόστος μετακίνησης, της απόστασης που θα διανύουν, των καιρικών συνθηκών της περιοχής και της ταλαιπωρίας που θα υποστούν σωματικά και πνευματικά αφού φέτος θα συμμετάσχουν σε Πανελλήνιες εξετάσεις.

Ο Γιώργος Καρασμάνης με την κοινοβουλευτική του αυτή παρέμβαση ζητά από τον αρμόδιο Υπουργό να εγκρίνει την άμεση λειτουργία των δύο τμημάτων του 1ου ΕΠΑΛ Αριδαίας και να επιδείξει την ανάλογη ευαισθησία με αυτήν που έδειξε με την έγκριση τμημάτων σε αστικές περιοχές, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη ότι ο Δήμος Αλμωπίας είναι ακριτικός, παραμεθόριος, προβληματικός και από τους μεγαλύτερους σε έκταση πανελλαδικά.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ΤΕΛΙΚΑ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΕΡΓΟΥΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.
    ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΔΙΟΡΙΖΑΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.
    ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΗΝ Β/ΘΜΙΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΣΥ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ.
    ΜΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΥΟ ΟΛΙΓΟΜΕΛΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΛΕΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙ ΑΡIΘΜΟ ΜΙΛΑΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καρασμανη γερασες φτάνει παρατατα στο τέλος θα φέρνεις στην βουλή και τι ωρα να πηγενουμε τουαλετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς να μείνεις μόνιμα στην τουαλέτα, οπότε δεν θα έχεις αυτό το πρόβλημα!!

      Διαγραφή
  3. Τελικά Καρασμανη θα τα κρατήσουμε τα ΕΠΑΛ η θα τα κλείσουμε με απολύσεις εκπαιδευτικών και κόψιμο ειδικοτήτων. .ξέρεις που αναφέρομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.