Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κάτοικος Αμπελειών: Παιδική "χαρά" στις Αμπελειές Πέλλας εν έτη 2018 (φωτο)


Σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης της Ηλεκτρονικής μας Εφημερίδας λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο και φωτογραφίες:  

"Παιδική "χαρά" στις Αμπελειές εν έτη 2018 

Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο την κατάσταση που επικρατεί στο μοναδικό πάρκο του χωριού. Πρόκειται για έναν χώρο παραμελημένο, με ακατάλληλο δάπεδο και επικίνδυνες κούνιες για τα παιδιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια δεν έχει γίνει καμία προσπάθεια επισκευής - συντήρησης από τις δημοτικές αρχές.
paidikixaraampelies
Κάτοικος Αμπελειών"

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Του χρόνου ξανά Στάμκο , με 80% πρώτος.καιετά κλάψα στα blocks.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οσο εχετε Δημαρχο τον Σταμκο ,οπως και τα αλλα χωρια,μην περιμενετε ουτε παιδικες χαρες,ουτε παρκα ουτε καθαριοτητα! λεφτα δινει μ,κονο για λεωφορεια για τα συλλαλητηρια ! μεσα στα Γιαννιτσα ο χωρος της λαικης ,μια βδομαδα μετα την εμποροπανηγυρη ,ειναι ακομα μεσα στην βρωμα,απο κατουρα,λαδια ! περιμενουμερ τα πρωτοβροχια !~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην σειρά παρακαλώ.
    Προηγείται η Λαγκαδιά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγαλώνουν τα εγγόνια μας και παιδική χαρά δεν είδανε, μόνο στην Έδεσσα χαρήκανε. Ίσως τα δισέγγονα προλάβουν. Αργά ρε δήμαρχε μη βιάζεσαι όπως όταν .....μιλάς!!! Όλα θα γίνουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα Γιαννιτσά και όλος ο Δήμος Πέλλας έχουν καταληξει η πιο αφιλοξενη πόλη για παιδια, όταν ολόκληρη η Ελλάδα γεμισε πάρκα και παιδικές χαρές με ευρωπαϊκή χρηματοδότηση. Ο Σταμκος έχει άλλες προτεραιότητες... Ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.