Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εργαζόμενοι «Βοήθεια στο Σπίτι»: Η μέθοδος 3Κ οδηγεί σε απολύσεις - Προγραμματίζουν κινητοποιήσεις


Σε ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» αναφέρουν:
"Συνάδελφοι, με αφορμή τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ όπου αναφέρθηκε στη μονιμοποίηση του Βοήθεια στο Σπίτι μέσω προσλήψεων 3000 εργαζομένων, επιβεβαιώθηκε η πρόθεση της Κυβέρνησης να θυσιάσει το υφιστάμενο προσωπικό στο βωμό μιας προκήρυξης!!!
Κατά τον Πρωθυπουργό  και το κυβερνητικό του επιτελείο, είναι δίκαιο και ηθικό να ανακυκλώσει μετά από 16-17 χρόνια συνεχούς εργασίας  τους   ήδη υπάρχοντες εργαζόμενους οι οποίοι εδραίωσαν και καταξίωσαν το ΒΣΣ ως τη πιο δημοφιλή και αποτελεσματική κοινωνική δομή στην τοπική Αυτοδιοίκηση.
Συνάδελφοι, μετά τη σημερινή συνάντηση των Σωματείων με την επιτροπή Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας της ΚΕΔΕ, επιβεβαιώθηκε και από τους Νομικούς συμβούλους εκατέρωθεν, ότι σε καμιά περίπτωση δεν διασφαλίζεται το υφιστάμενο προσωπικό όπως απέδειξε και το τρανό παράδειγμα της 3Κ για την καθαριότητα.

Η ΚΕΔΕ αποδέχτηκε ότι η μόνη διασφάλιση του προσωπικού θα προκύψει μόνο με νομοθετική ρύθμιση για την αναγνώριση των συμβάσεων μας σε Αορίστου χρόνου, συμπλέοντας με τα Σωματεία των εργαζομένων.
Κατόπιν αυτών αποφασίστηκε ομόφωνα από το ΠΣΟ άμεσες, μαζικές κινητοποιήσεις.
Καλείστε όλοι οι εργαζόμενοι σύσσωμοι να ανταποκριθείτε στις Γενικές Συνελεύσεις των Σωματείων».



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Α τώρα συνάδελφοι ε, γλείψτε ακόμα πιο ψηλά και αφήστε τους "συναδέλφους" σας ήσυχους όπως μέχρι και χθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάγκες τέλος τα ψεματάκια, η καθαρίστρια νοσηλεύτρια και ο οδηγός κοινωνιολόγος δεν γίνεται, έλεγχος στα πτυχία και σωστή μοριοδότηση, δεν κατάλαβα γιατί διαμαρτυρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.