Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκμισθώνεται το κυλικείο του 7ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών


Η Σχολική Επιτροπή Α/Βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πέλλας ανακοινώνει ότι: προκηρύσσεται δημόσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός με ενσφράγιστες προσφορές για την εκμίσθωση του Σχολικού Κυλικείου του 7ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών για εννέα χρόνια.

Ο διαγωνισμός θα γίνει στο γραφείο της Σχολικής Επιτροπής που διατηρεί στο δεύτερο όροφο του Δημοτικού καταστήματος του Δήμου Πέλλας παρουσία της επιτροπής Διαγωνισμού της Σχολικής Επιτροπής την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 12:30μ.μ.

Τα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό θα κατατίθενται στο γραφείο της Σχολικής Επιτροπής από την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 μέχρι και την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 12:00μ.μ.  

Για περισσότερες πληροφορίες  και  παραλαβή  της  προκήρυξης οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο γραφείο της Σχολικής Επιτροπής  στο τηλέφωνο 2382350855 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 Μπορείτε να κατεβάσετε την αναλυτική διακήρυξη κάνοντας κλικ εδώ 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.