Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μήνυμα Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς


Ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς σε σύντομη δήλωσή της η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά εύχεται στους μαθητές και στις μαθήτριες, στους σπουδαστές και σε όλους τους δασκάλους και καθηγητές καλή σχολική χρονιά με υγεία, προκοπή και επίτευξη στόχων. Παράλληλα, η κα. Αντιπεριφερειάρχης τονίζει ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και είναι καθ’ όλα έτοιμη για το έργο της μεταφοράς μαθητών και τη νέα χρονιά που ξεκινά σε λίγες ημέρες.

Ακολουθεί η δήλωση της κας Αθανασιάδου – Αηδονά:

«Ο Σεπτέμβριος, ως μήνας επανεκκίνησης ταυτίζεται και με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, με τους μαθητές και εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων να ξεκινούν με όνειρα και προσδοκίες τις υποχρεώσεις τους. Είναι σημαντικό, το σχολείο και οι δραστηριότητες που εντάσσονται στα προγράμματα σπουδών, να προσφέρουν στα νέα παιδιά την ευκαιρία να διευρύνουν τον ορίζοντα των γνώσεων τους, να αναδείξουν το ταλέντο και την κλίση τους και να διδαχθούν αξίες όπως ο σεβασμός, ο υγιής ανταγωνισμός και η συνεργασία. Εμείς ως Π.Ε. Πέλλας, βρισκόμαστε στη διάθεση ολόκληρης της εκπαιδευτικής κοινότητας για συνδιοργάνωση δράσεων με τη συμμετοχή και αλληλεπίδραση των παιδιών. Άλλωστε, στο κομμάτι της μεταφοράς μαθητών θα ήθελα να αναφέρω ότι είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι, και η ασφαλής μετάβαση των παιδιών στα σχολεία τους θα ξεκινήσει κανονικά, καθώς, οι υπηρεσίες μας έχουν προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, όπου χρειάστηκε σε συνεργασία και με την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Πέλλας για να κυλήσει απρόσκοπτα το έργο που έχουμε επωμιστεί, με την υλοποίηση του οποίου τοποθετούμε ένα λιθαράκι στην προσπάθεια για μόρφωση των παιδιών μας, που είναι το ζητούμενο για όλους μας. Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ στους μαθητές, δασκάλους, καθηγητές και, ιδιαίτερα, στους γονείς καλή δύναμη με υγεία και να επιτύχουν τους στόχους τους».


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.