Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιτέλους ήρθε το φως στην Ε.Ο., στην είσοδο της Πέλλας!



«Ελθέτω το φως!!!»

Μετά από 4 ολόκληρα χρόνια (!) στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Έδεσσας, στην διασταύρωση της Πέλλας, η βλάβη αποκαταστάθηκε, το υλικό αντικαταστάθηκε και η είσοδος του ιστορικού χωριού, επιτέλους, αποκτά φως και … λάμψη και βγαίνει από το απόλυτο σκοτάδι, όπου βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2014!

Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας προχώρησαν αυτές τις ημέρες στην αντικατάσταση του υλικού που είχε προκαλέσει το πρόβλημα αυτό στην πολύπαθη Ε.Ο. Χαλκηδόνας – Γιαννιτσών και το πρόβλημα, έστω και μετά από τόσο χρονικό διάστημα, λύθηκε. Οι πυλώνες που βρίσκονται στην διασταύρωση λειτουργούν κανονικά και φωτίζουν το δρόμο στην Εθνική Οδό.

Σε ένα κομβικό σημείο του οδικού δικτύου που ήταν και επικίνδυνο τοποθετήθηκε το καλωδιακό υλικό που είχε κλαπεί και λειτουργούν κανονικά οι λάμπες που βοηθούν τα μέγιστα στην ορατότητα στον Εθνικό δρόμο, κυρίως τις βραδινές ώρες.

«Μετά από πιέσεις που ασκήσαμε αλλά και με την δική σας σημαντική συμβολή, το πρόβλημα, έστω και αρκετά καθυστερημένα, αποκαταστάθηκε και για αυτό θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Αθηνά Αηδονά για την παρέμβασή της στην αποκατάσταση του προβλήματος», επισημαίνει ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πέλλας, Βασίλης Στεργιούλας.

Να σημειωθεί ότι η Η.Ε. “karatzova.com» έφερε στη δημοσιότητα το ζήτημα αυτό και με συνεχή ρεπορτάζ ζητούσε την λύση του προβλήματος από την Περιφέρεια. Η διασταύρωση που οδηγεί στην Πέλλα και στο Αρχαιολογικό Μουσείο, είναι σημείο μεγάλης κυκλοφορίας και διέλευσης διαφόρων οχημάτων και αγροτικών μηχανημάτων, επικίνδυνο για πρόκληση τροχαίου ατυχήματος.

Εκτός από τους μόνιμους κατοίκους της Πέλλας, τον «εφιάλτη» της συσκότισης διαπίστωναν οι εκατοντάδες των πολιτών που επισκέπτονταν ή διερχόταν τη νύχτα την Πέλλα, οι οποίοι ήταν έκπληκτοι με αυτό που αντιμετώπιζαν.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.