Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών: Οι αδελφοί Τσαχουρίδη και η Sarina Cross απέδειξαν πως η μουσική δεν έχει σύνορα! (βίντεο)


Μια «μαγική» μουσική βραδιά έζησαν όσοι παραβρέθηκαν (και ήταν πολλοί) χθες το βράδυ στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών και απόλαυσαν τους Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη με την ορχήστρα τους, αλλά και την εξαιρετική Sarina Cross, σε ένα μοναδικό μουσικοπολιτιστικό ταξίδι σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Οι θεατές που κατέκλυσαν το Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών για να παρακολουθήσουν τη συναυλία που διοργάνωσε η ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας, απόλαυσαν μια μοναδική μουσική σύμπραξη χωρίς σύνορα και διαχωριστικές γραμμές! Οι ξεχωριστοί καλλιτέχνες «πάντρεψαν» τον Θεοδωράκη με τον Verdi, τον Καζαντζίδη με τον Pavarotti, τη Μεσόγειο με τη Μαύρη θάλασσα, την κλασσική με την παραδοσιακή μουσική και την Μέση Ανατολή με τα Ελλάδα!

Οι δύο κορυφαίοι μουσικοί μαζί με την συνοδοιπόρισσά τους, Αρμένικης καταγωγής Λιβανέζα Sarina Cross, απέδειξαν για ακόμα μια φορά πως η μουσική δεν έχει σύνορα και ο κόσμος τους ευχαρίστησε για το θέαμα με το πιο ζεστό χειροκρότημα.

Δείτε στιγμές από την καταπληκτική συναυλία μέσα από την κάμερα της Η.Ε. karatzova.com:sinvlia tsaxouridi-sarina

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.