Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση Γ. Σηφάκη με τον ΓΓ του Υπ. Παιδείας για το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αριδαίας και τα ολιγομελή τμήματα των ΕΠΑΛ της Πέλλας


Ο Γιάννης Σηφάκης συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του Υπ. Παιδείας για την προώθηση του αιτήματος για το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αριδαίας κατ’ εξαίρεση ( μόλις χθες αποφασίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας η υποβολή αιτήματος)

Συζήτησε ακόμη και για την κατάργηση ολιγομελών τμημάτων στα ΕΠΑΛ στην Πέλλα ( 1 στην Έδεσσα, 2 στην Αριδαία και 1 στην Κρύα Βρύση).

Ο βουλευτής ανέφερε στον Γενικό Γραμματέα Νέας Γενιάς του Υπ. Παιδείας Παυσανία Παπαγεωργίου την δέσμευση του τ. Υφυπουργού Δημήτρη Μπαξεβανάκη για την ίδρυση του παραρτήματος κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στην Πέλλα.

Ο Γενικός Γραμματέας δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει κατ’ εξαίρεση ( λόγω της καθυστερημένης αίτησης που χθες μόλις αποφασίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας και κατατέθηκε σήμερα) την ίδρυση του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας ( ΣΔΕ) της Αριδαίας ως παράρτημα του ΣΔΕ Γιαννιτσών.

Για την λειτουργία του σχολείου υπάρχει διαθέσιμο προσωπικό, απαιτείται η ίδρυση του και η εξασφάλιση πιστώσεων για την λειτουργία του.

Όσον αφορά την κατάργηση των ολιγομελών τμημάτων των ΕΠΑΛ ( το τμήμα Ψυκτικών στην Έδεσσα με 3 άτομα, τα τμήματα Ηλεκτρολογίας και Τεχνικού οχημάτων με 4 άτομα και το τμήμα Πληροφορικής στην Κρύα Βρύση με 3 άτομα) δεσμεύτηκε να τα εξετάσει μαζί με την αρμόδια υφυπουργό Μερόπω Τζούφη που παρέλαβε χθες το χαρτοφυλάκιο των ΕΠΑΛ από τον Υπουργό Κώστα Γαβρόγλου.

Ο βουλευτής θα παρακολουθήσει από κοντά τις εξελίξεις και στα δύο θέματα και θα ενημερώσει σχετικά τους ενδιαφερόμενους και γενικά τους πολίτες.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Και εδώ δεύτερος πίσω από τον καρασμανη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σηφάκη δες το ΕΠΑΛ που χρειάζεται η Σκύδρα!Εκατοντάδες παιδιά ανεβοκατεβαίνουν στην Έδεσσα μέσα στον χειμώνα.Είναι δίκαιο αίτημα της δημάρχου και των δημοτών Σκύδρας.Έχουμε και οικόπεδο έτοιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΖΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΡΕΕ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΜΤΗΜΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ.
      ΕΙΧΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΝΩ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ.
      ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Κ.Υ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ Κ.Υ ΟΥΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

      Διαγραφή
    2. Το προβλήμα είναι εσείς που ζείτε που υποτίθεται κυβερνατε

      Διαγραφή
  3. Ανθρωπε μου 10,49 εισαι ντεμοντέ ,εδω σε1h8' απο εδεσσα, σε55' απο σκυδρα και σε 1,15' απο αριδαια θα πηγαινεις θεσσαλονικη και μιλας και απο πανω, εντωμεταξύ θα υπάρχουν στασεις οπως εξήγγειλε ο κος Σηφακης στο Μουσειο της πελλας,στην νεα πελλα ,σην καρυωτισσα ,στο παλαιφυτο στο ασπρο η σταση ειναι διπλα στην βαλβιδα εξοδου του αερίου για να εξυπηρετουνται οι εργαζόμενοι των εγκαταστασεων, θα φορτωνονται τα οπωροκηπευτικα με φθινο ναυλο,λιγο το εχεις θα δωσει ζωη και κινηση,με τα γιαννιτσα δεν ξερω αν υπαρχει σταση και ξεχατε να χρονομετρησειτην διαδρομη;
    μαλλον, ισως θα εξυπηρετούνται απο τον σταθμο της καρυωτισσα για να δουλευουν τα ταξι στην εδεσσα και στην αριδαια στους σταθμους θα υπαρχουν λεωφορεία για να μεταφερουν τους τουριστες στο Καϊμακτσαλάν και στο ποζαρ και συ μιλάς για 100 γυφτους;ξεκόλλαω απο την μιζέρια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλές ταινίες βλέπεις φίλε μου και μάλλον ρωσικές. Χαχαχαχαααα..
      Ειδικά με τα οπωροκηπευτικά δάκρυσα ... Πώς φαίνεται ότι δεν έχεις δουλέψει ποτέ. Τώρα από την Σκύδρα γιατί δεν φεύγει ούτε μπανανοφλουφο; Δεν περνάει έξω από το σπίτι τους ; Για αυτό ;
      Καλά με την βαλβίδα με πήγαν στο νοσοκομείο . Χαχαχαχαααα...
      Δηλαδή από τα 10 ,20 άτομα που θα δουλεύουν , αν γίνει ποτέ , πρέπει όλοι να μένουν κοντά σε σταθμό τρένου παράλληλα με την γραμμή . Δηλαδή από την άλλη μεριά δεν παίρνουν άτομα; .
      Κάντε κρυφτειτε και αυτοκτόνηστε με ρωσικό όπλο .

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.