Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αστυνομικοί της Πέλλας στην πανελλαδική ένστολη διαμαρτυρία στη Θεσ/νίκη (φωτο)


Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί - εν ενεργεία και απόστρατοι - ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα που απηύθυναν ομοσπονδίες και ενώσεις των Σωμάτων Ασφαλείας, με αφορμή τα αυριανά εγκαίνια της 83ης ΔΕΘ. Στην πορεία συμμετείχαν και αστυνομικοί από το Νομό Πέλλας.

Το «ραντεβού» των ένστολων δόθηκε στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής στον Λευκό Πύργο, όπου ακολούθησαν ομιλίες των συνδικαλιστικών τους εκπροσώπων. Στις τοποθετήσεις τους, οι ομιλητές ζήτησαν μεταξύ άλλων, την πλήρη συμμόρφωση της κυβέρνηση στις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας για την επαναφορά των αποδοχών τους στα επίπεδα του 2012, και τη χορήγηση των αντίστοιχων αναδρομικών, όπως επίσης την ενίσχυση του αξιόμαχου των Σωμάτων Ασφαλείας μέσω νέων προσλήψεων, τον εκσυγχρονισμό υποδομών και μέσων και την αναγνώριση του επαγγέλματός τους ως επικίνδυνου και ανθυγιεινού.

Στη συνέχεια, οι συγκεντρωθέντες - πολλοί εξ αυτών έφτασαν στη Θεσσαλονίκη από διάφορες περιοχές της Ελλάδας - συγκροτήθηκαν σε πορεία και κρατώντας πυρσούς, κόρνες και σφυρίχτρες κινήθηκαν προς το ΥΜΑ-Θ, όπου ολοκλήρωσαν την κινητοποίησή τους.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

16 comments:

  1. Πρόσφατα εγκρίθηκαν τα αναδρομικά σας , τι στο καλό άλλο θέλετε; Οι άλλοι εργαζόμενοι τι νομίζετε ότι παίρνουν ; Να είσασταν και παραγωγική τάξη ; Απο εργαζόμενους των 500€ θα πάρουν για να δώσουν εσάς.Ανάπτυξη και παραγωγικότητα θέλει η χώρα !!! Φτάνει πιά , τα ίδια και ίδια , δεν θα μείνει νέος στν Ελλάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλά το λες ανάπτυξη και παραγωγικότητα το τελείως αντίθετο με αυτό που πρατει η κυβέρνηση του συριζα των επιδομάτων και των οκταμήνων στο κρατικό τεμπέλικο τομέα

      Διαγραφή
    2. ...τα αναδρομικά από πού πού προκυπτουν γνωρίζεις μήπως η μόνο εντυπώσεις..όσο για το αν παράγουν έργο θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά δεν θα τα ισοπεδώσουμε όλα...δεν παράγουν ξέρεις γιατί αδερφέ ,, γιατί συνδικαλιστικαν και από κει που εκτελούσαν λειτούργημα έγιναν δημόσιοι υπάλληλοι στην κυριολεξία...ο παράγων λειτούργημα δεν συνδικαλιζετε αφενός και αφετέρου τα σώματα ασφαλείας χρειάζονται με την μορφή αυτή του λειτουργήματος...τα υπόλοιπα τώρα είναι εκλογικά ψηφαλακια και δημιουργία '' μισους'' ανάμεσα σε εργασιακούς τομείς ,,,...

      Διαγραφή
    3. Προς 6:56 Η ασφάλεια είναι υπηρεσία και ανήκει στο τριτογενή τομέα ,άρα δεν μπορεί είναι παραγωγική.Αυτό εννώ , εδώ στον καρατζόβα πρέπει να ξεκινάμε από το Αλφα βήτα...

      Διαγραφή
    4. Για αυτούς που έχουν αναγάγει την τεμπελιά σε μεγάλη επιστήμη και παίρνουν το Κ.Ε.Α. σε βάρος όλων μας, κανείς δεν λέει τίποτα!!!!

      Διαγραφή
  2. Εγκρίθηκαν γιατί παράνομα τα έκοψαν!!! Θυμάμαι προ κρίσης που έλεγαν σε ενα όργανο οτι θα το στείλουν στον Έβρο αν έγραφε κανένα υψηλό πρόσωπο. Σε μερικά χωριά τους κορόιδευαν κιόλας κ έλεγαν: Καλά, πως καταδέχεστε κ δουλεύεται για 1000€;; μετά την κρίση λένε: Αρε τυχεροί,εχετεςτον μισθό σας... Αποφασίστε τι θέλετε. Κάνουν σέρβις τα περιπολικά με δικά τους λεφτά. Φυσικά. Η πολιτεία κ το Κράτος είναι δίπλα τους μεγάλε Έλληνα!! Αλλα όταν έχεις πρόβλημα ποιον παίρνεις τηλέφωνο; το 100;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ...................ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΑ.

      Διαγραφή
    2. Προς :8:20 Γνωρίζω αστυνομικούς που πληρώνουν και τα τέλη κυκλοφορίας του περιπολικού!!!Από τους άλλους εργαζόμενους νόμιμα τα έκοψαν;;;;;Δηλαδή όταν τηλεφωνούμε στο 100 χάρη μας κάνετε ;;;;Αν δεν θέλεις να δουλέψεις σπίτι σου !!!

      Διαγραφή
    3. Όταν παίρνετε τηλέφωνο στο 100 για ψύλλου πήδημα και το περιπολικό είναι απασχολημένο αλλού, φυσικό είναι να αργήσει, δεν είναι δυνατόν να υπάρχει ένα περιπολικό έξω από την πόρτα του καθενός, άντε ξύπνα εσύ!!!!

      Διαγραφή
  3. Αυτή η καραμέλα ότι όλοι βάζουν λεφτά από την τσέπη τους φτάνει πια έλεος σε ποιον τα λέτε. θέλουμε να βγαίνουμε και εμείς στη σύνταξη στα 50 όπως εσείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δούλευε κι εσύ όλο το χρόνο, κάθε μέρα, με όλες τις καιρικές συνθήκες, με νυχτερινά, με επικινδυνότητα, σε αργίες, όταν οι άλλοι έχουν γιορτές - χαρές και πανηγύρια, όταν με ένα τηλέφωνο σε λίγες μόνο ώρες πρέπει να ακυρώσεις ότι σχεδίαζες και να βρεθείς στην άλλη άκρη της Ελλάδας, τότε να πάρεις κι εσύ σύνταξη στα 50 και όποτε άλλοτε θέλεις!!!!
      Άλλα λέτε στις κατ' ιδίαν συναντήσεις και άλλα όταν βρεθείτε στην ανωνυμία του ίντερνετ!!! Άλλωστε ισχύει το "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα"!!!!

      Διαγραφή
    2. Προς 12:38 Βρε μέσο βάζετε να πάτε στην άλλη άκρη της Ελλάδας για πάρετε περισσότερα χρήματα ή μόνο εσείς δουλεύετε τις αργίες;Φίλε οι πολίτες έχουν άποψη για όλους δεν είστε κάτι ξεχωριστό και μοναδικό από τους υπόλοιπους!!!

      Διαγραφή
    3. ΠΡΟΣ 12΄38 .ΡΕ ΦΙΛΕ[ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ]6 ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ,ΗΞΕΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ,ΗΞΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ,ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ,ΑΡΓΙΕΣ,ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΛΑ,ΔΕΝ ΣΕ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.ΕΠΩΝΥΜΕ??????????????????........................

      Διαγραφή
    4. Άποψη μπορεί να έχει ο καθένας για τη δική του δουλειά, όχι για τη δουλειά του άλλου. Να σταματήσουμε να είμαστε ειδικοί σε όλα τα θέματα.

      Διαγραφή
    5. Προς 4:57 μ.μ Ναι τα ξέραμε, και σύμφωνα με αυτά πρέπει να αμοιβόμαστε και όλα τα υπόλοιπα. Αυτό λέμε!!! Όλα τα άλλα είναι θεωρίες καφενείου.....!!!!

      Διαγραφή
  4. Παλιά στα χωριά της πελοποννήσου τους παπάδες και τους χωροφύλακες τους θεωρούσαν τους τεμπέληδες του τόπου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.