Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεργασία Θ. Τζάκρη – ΓΓ υπουργείου εσωτερικών για τη χρηματοδότηση κατασκευής-επέκτασης του δικτύου ύδρευσης στο Γαρέφι Αλμωπίας


Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη είχε στις 20 Ιουλίου 2018 συνεργασία με τον Γενικό Γραμματέα Εσωτερικών κ. Κώστα Πουλάκη για τη χρηματοδότηση έργου το οποίο αφορά στη βελτίωση υποδομών κοινής ωφέλειας στον τομέα της ύδρευσης στην Τ.Κ. Γαρεφίου από το Πρόγραμμα «Αντιμετώπιση προβλημάτων λειψυδρίας».

Η κ. Τζάκρη κατέθεσε στον Γενικό Γραμματέα Εσωτερικών τεχνική μελέτη για τη χρηματοδότηση του έργου κατασκευής - επέκτασης δικτύου ύδρευσης στην Τοπική Κοινότητα Γαρεφίου, καθώς επίσης και τον προϋπολογισμό του έργου που ανέρχεται στα 36.300 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την μελέτη, το έργο αφορά σε υδρευτικό σωληνωτό αγωγό για τη μεταφορά νερού από το αντλιοστάσιο προς τη δεξαμενή με σωλήνες πολυαιθυλενίου (PE) ονομαστικής διαμέτρου DN 160 mm/ PN 10 Atm, μήκους 1.000 μέτρων σε σκάμμα ορθογωνικής διατομής 1,00 x 1,00 μ, μετά των ειδικών τεμαχίων και τριών χυτοσιδήρων δικλείδων, στην περιοχή “Κουρίτου” του αγροκτήματος Γραφείου, για την κάλυψη των υδρευτικών αναγκών της περιοχής αυτής.

Το έργο είναι ενιαίο, αυτόνομο και λειτουργικά αυτοτελές και όπως επεσήμανε η κ. Τζάκρη στον κ. Πουλάκη θα επιλύσει το χρόνιο υδρευτικό πρόβλημα του Γαρεφίου, καθώς θα συμβάλει στην αναβάθμιση και τη βελτίωση των υποδομών ύδρευσης της Κοινότητας αυτής.

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών παρέλαβε τη μελέτη και όλα τα απαιτούμενα έγγραφα για την ένταξη του έργου στο Πρόγραμμα «Αντιμετώπιση προβλημάτων λειψυδρίας» που αναμένεται να συμβεί μετά τον έλεγχο των στοιχείων από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου.

Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη των εργασιών (με το Φ.Π.Α.) ανέρχεται, όπως αναφέρθηκε, σε 36.300,00 €.

Η επίβλεψη θα γίνει σύμφωνα με το Ν. 4412/2016 (ΦΕΚ Α΄147) “Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών (προσαρμογή στις Οδηγίες 2014/24/ΕΕ και 2014/25/ΕΕ)”.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Καλά ρε Δήμαρχε, έβαλες τη ντόρκα να φτιάξει την ύδρευση στο χωριό σου. Και εμείς περιμένουμε να φτιάξεις τη δική μας ενώ εσύ δεν μπορείς να κουμαντάρεις τα του οίκου σου; Σε βρίσκω ελλιποβαρή. Εκτός και αν για ψηφαλάκια υπάρχει συμπαιγνία και κοροιδία προς τους ψηφοφόρους σου! Γιατί αν θυμάμαι καλά εσύ με τη ΝΔ πολιτεύεσαι Ρε παιδιά καταλαβαίνετε τώρα τι σημαίνει καρέκλα για τον δήμαρχο και τον κάθε έλληνα που πιάνει μια θέση στην κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά ρε Δήμαρχε, έβαλες τη ντόρκα να φτιάξει την ύδρευση στο χωριό σου. Και εμείς περιμένουμε να φτιάξεις τη δική μας ενώ εσύ δεν μπορείς να κουμαντάρεις τα του οίκου σου; Σε βρίσκω ελλιποβαρή. Εκτός και αν για ψηφαλάκια υπάρχει συμπαιγνία και κοροιδία προς τους ψηφοφόρους σου! Γιατί αν θυμάμαι καλά εσύ με τη ΝΔ πολιτεύεσαι Ρε παιδιά καταλαβαίνετε τώρα τι σημαίνει καρέκλα για τον δήμαρχο και τον κάθε έλληνα που πιάνει μια θέση στην κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.