Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Δρομολογείται η ίδρυση Τοπικής Μονάδας Υγείας (ΤΟ.Μ.Υ) στα Γιαννιτσά


Από το γραφείο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο της αναβάθμισης της Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης δρομολογείται άμεσα από την 3η ΥΠΕ η ίδρυση Τοπικής Μονάδας Υγείας (ΤΟΜΥ) στα Γιαννιτσά εντός της οποίας θα λειτουργούν ιατρεία στις ειδικότητες της Παιδιατρικής, της Γενικής Ιατρικής - Παθολογίας.

Στόχος είναι η αποσυμφόρηση του Νοσοκομείου Γιαννιτσών από τα περιστατικά που χρήζουν μόνο πρωτοβάθμια περίθαλψη ή συνταγογράφηση, ώστε το Νοσοκομείο να επικεντρωθεί στην αντιμετώπιση των περιστατικών της Β’ Βάθμιας Περίθαλψης (νοσηλεία).

Η νέα ΤΟ.Μ.Υ. θα λειτουργήσει εντός της πόλης των Γιαννιτσών και πιο συγκεκριμένα στο κτήριο του Παλαιού Νοσοκομείου Γιαννιτσών (Πολύκεντρο) που ανήκει στην ιδιοκτησία του Νοσοκομείου. Το κτήριο βρίσκεται σε προνομιακή θέση (πεζόδρομος Γιαννιτσών) είναι άμεσα προσβάσιμο σε όλους τους πολίτες του Δήμου Πέλλας, βρίσκεται σε συγκοινωνιακή σύνδεση με όλο τον Δήμο είναι ασφαλές και με μεγάλο αύλειο χώρο και μπορεί να καταστεί άμεσα λειτουργικό με τις μικρότερες δυνατές δαπάνες για το δημόσιο.

Μια τέτοια δομή στο κέντρο της πόλης θα συμβάλει καθοριστικά στην αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας, ενώ αξιοποιεί παράλληλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την περιουσία του νοσοκομείου Γιαννιτσών προς όφελος όλων των πολιτών του Δήμου Πέλλας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. ΕΧΧΕΤΕ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΟΣΤΡΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΟΜΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.
    ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΟΜΥ.
    ΑΝ ΔΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ, ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Κ.Λ.Π ΓΙΑΤΙ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΔΕΝ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά Τζακρη τώρα ξύπνησες; από πέρυσι κιόλας έχει γίνει η προκήρυξη για προσωπικό και έχουν ήδη προσληφθεί νοσηλευτές για το ΤΟΜΥ Γιαννιτσών, τι να πει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να πει ότι έρχονται εκλογές να φανεί το όνομα της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΜΠΟΓΙΑ ΤΗΣ, ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΚΗ ΣΚΗΝΗ , ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ.
      ΗΤΑΝ Η ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ. ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΑΛΛΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ.
      ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ.
      ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΕΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

      Διαγραφή
    2. H TZAKPH 6.26 EINAI ENA ΠOΛITIKO YBPIΔIO. ΔEN KOITAEI OYTE AN EIΣAI ΣYPIZA, OYTE AN EIΣAI ΠAΣOK , OYTE AN EIΣAI NΔ. EINAI AΠΛA H TZAKPH O KAΛYTEPA ΔIKTYΩMENOΣ ANΘPΩΠOΣ TOY NOMOY, ME TIΣ ΠEPIΣΣOTEPEΣ ΓNΩPIMIEΣ ΠANTOY. AΠΛA ΠAΣ ΣTO ΓPAΦEIO THΣ KAI TEΛEIΩNEIΣ THN ΔOYΛEIA ΣOY. ANEΞAPTHTΩΣ KYBEPNHΣHΣ KAI ΠANTOΣ KAIPOY. ΠOIA KENTPIKH ΠOΛITIKH ΣKHNH MAΣ TΣAMΠOYNAΣ. TZAKPH over all

      Διαγραφή
  4. θα καταστρεψετε τ ομορφοτερο κτηριο της πολης μας για να το κανετε Ιατρειο
    Ειστε ανοητοι και ανικανοι μονο καταστροφη μπορειτε να κανετε στον τοπο μας
    ασχολησου βρε ντολια με το αλλο νομο και ασε τα γιαννοτσα
    αφου στην βουλη δεν θα ξαναεισαι μην χαλας την πολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για κείνον που λέει τη τζάκρη υβρίδιο. Ναι τέτοια είναι αφού μια φορά που εγώ που πήγα να τη βρω στο Μακεδονίας Θράκης για υπόθεσή μου, με περιποιήθηκε δεόντως με την ειρωνική εξυβριστική συμπεριφορά της, επειδη δεν είμαι ψηφοφόρος της! Καημένοι πολίτες του νομού μας! Ήθελα να ήξερα τι περιμένετε ακόμα από τους βολευτές μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.